Adrian Mihalcea: „Cu Iașiul va fi o luptă în mocirlă”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 15:26 Liga 2

Unirea Slobozia și CSMS Iași vor juca mâine pe un teren îmbibat cu apă. Ploaia care nu mai contenește de patru zile la Slobozia a transformat dreptunghiul verde al Municipalului într-o orezărie pe care fotbaliștilor le va fi greu să-și țină echilibrul.

„Din păcate, timpul ne dă mari bătăi de cap și cele patru zile de ploaie vor face ca meciul să se transforme într-o luptă în mocirlă, noroiul va anula multe dintre calitățile noastre și ale lor. Cine se va adapta mai bine condițiilor de joc, acela va câștiga. Avem un avantaj că jucăm acasă, în mocirla noastră, dacă putem spune așa! Mi-ar plăcea să avem un stadion plin, dar mi-e teamă că vremea potrivnică îi va ține pe spectatori acasă.”, spune îngrijorat Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii.

Tehnicianul este convins că jucătorii săi au uitat deja de eșecul de săptămâna trecută de pe terenul ultimei clasate și vor aborda mult mai motivați întâlnirea cu ieșenii, o victorie putând urca echipa în coasta Rapidului București în ierarhia play-off.

„Trebuie să fim ambițioși și dacă vrem să atingem maximul, și maxim înseamnă locurile 1 și 2, este obligatoriu să câștigăm cu Iași. Noi am plecat ca outsideri în campionatul acesta, nu ne dădea nimeni vreo șansă și suntem acum într-o poziție foarte bună. Un loc muncit și câștigat doar pe seriozitatea și disciplina noastră.”, a adăugat antrenorul.

Adrian Mihalcea încearcă să găsească o soluție pentru compartimentul defensiv după ce fundașul titular Lazăr a fost operat la genunchi și va lipsi cel puțin o lună și jumătate iar căpitanul de echipă Soare va sta pe bancă pentru cumul de cartonașe galbene.

Articol scris de Petronel TUDOR

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă