Adrian Mihalcea a caracterizat în trei cuvinte succesul Unirii Slobozia cu CFC Argeș. Reacția antrenorului celei mai bune defensive din Liga 2

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 15:22 Liga 2
Adrian Mihalcea a caracterizat în trei cuvinte succesul Unirii Slobozia cu CFC Argeș. Reacția antrenorului celei mai bune defensive din Liga 2

Unirea Slobozia a bifat prima victorie în Liga 2 după două eșecuri la rând, reușind un succes important în runda a 13-a. A învins Campionii FC Argeș, o formație văzută în dreptul favoritelor la play-off înainte de startul întrecerii. Formația lui Adrian Mihalcea s-a impus la limită pe terenul de la Mioveni, scor 1-0.

Omul duelului a fost Gabriel Lazăr, care a punctat în repriza secundă, în urma unui corner, și a adus cele trei puncte pentru Unirea Slobozia.

Adrian Mihalcea a recunoscut că Unirea Slobozia nu a arătat grozav în partida cu Campionii FC Argeș

Formația din Slobozia a rupt seria celor două înfrângeri, în urma duelului cu Campionii FC Argeș ajungând la opt victorii, trei egaluri și două eșecuri, fiind cea mai bună defensivă din Liga 2, cu numai cinci goluri încasate până acum.

Eroul Unirii Slobozia de la Mioveni a fost Gabriel Lazăr, el marcând în minutul 64. Adrian Mihalcea a declarat, la final, că jocul echipei sale nu a fost unul spectaculos, dar că se gândește doar la puncte în acest sezon. În plus, Unirea Slobozia nu are nici un lot numeros și a fost nevoit chiar la partida cu Campionii FC Argeș să improvizeze.

  • Unirea Slobozia, în partida contra Campionii FC Argeș: D. Rusu – C-tin. Toma (cpt.), Gab. Lazăr, Pospielov, Ibrian – Șt. Pacionel, Coadă, Vlăsceanu (Dorobanțu 32′), Ekollo (Cojocari 77′), Aioanei, Afalna (Zukanovic 82′)
    Rezerve neutilizate: Cr. Georgescu – Melniciuc, Mih. Șandru, Atanase, Mih. Lemnaru, Bîrnoi

Adrian Mihalcea, reacție după CFC Argeș – Unirea Slobozia 0-1: ”A fost multă muncă, sacrificiu și noroc”

Cu toate acestea, antrenorul echipei clasate pe locul 3 din divizia a doua este mulțumit că pragmatismul continuă să fie un mare plus, iar adversarele din campionat nu reușesc prea des să găsească strategia prin care să îi marcheze multe goluri Unirii Slobozia.

Sunt trei puncte importante, după un meci nu foarte reușit. Au fost multă muncă, sacrificiu și noroc, dar până la urmă am atins obiectivul. Veneam după două înfrângeri și apăsau asupra moralului nostru.

Aveam nevoie de un astfel de meci, contra unei echipe bune, să reușim să ne descătușăm. Suntem pe o poziție liniștitoare pentru acest final de an. A fost un meci complicat, Argeș ne-a surprins cu sistemul de joc, am suferit enorm în primele 12-15 minute, de aceea am schimbat sistemul, l-am improvizat, pentru că nu reușeam să punem probleme.

Nu că am pus după probleme, dar am mai echilibrat și am reușit, în urma unei faze fixe, să și înscriem. Noi avem un stil muncitoresc și cu mult sacrificiu. Nu avem o calitate individuală extraordinară, ca alte echipe, nici nu puteam să alcătuim un alt tip de echipă.

Lumea nu trebuie să fie supărată pe jocul echipei, ci să vadă evoluția fiecăruia în parte”, a spus Adrian Mihalcea la conferința de presă.

Unirea Slobozia, meci contra Concordia Chiajna în etapa a 14-a din Liga 2

În urma celor 13 meciuri disputate în Liga 2, Unirea Slobozia are 27 puncte, fiind pe locul 3, cu trei puncte mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, dar la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

În etapa următoare, a 14-a, Unirea Slobozia va întâlni Concordia Chiajna, în deplasare. Apoi, până la pauza dintre ani, va mai întâlni CSM Ceahlăul (acasă).

Se joacă în continuare play-off-ul. Argeș a bătut la Buzău, Buzău ne-a bătut pe noi, noi am reușit să câștigăm la Argeș. Am luat gol de la Slatina în ultimul minut. Este o Liga 2 slabă, fără calitate a vreunei echipe și lupta pentru play-off e deschisă.

Cele care vor intra în play-off vor avea șanse reale la promovarea directă”, a mai spus Mihalcea.

Declarațiile date de Adrian Mihalcea după CFC Argeș – Unirea Slobozia 0-1:

https://www.youtube.com/watch?v=9Oj0PYv9lXg

 

Foto: Unirea Slobozia
Video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momente-grele-pentru-viorel-ion-fostul-fotbalist-si-antrenor-buzoian-a-suferit-un-accident-vascular-cerebral-mesajul-fiicei-sale-19292634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-nu-mai-intelege-ce-se-intampla-la-gloria-buzau-19292560

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-a-facut-scandal-dupa-cfc-arges-unirea-slobozia-19292547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-unirea-slobozia-meci-din-etapa-a-13-a-a-ligii-2-19292494

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă