Adrian Mihalcea a pus tunurile pe jucători după eșecul Unirii Slobozia cu Metaloglobus: ”Mentalitate tipic românească, m-am lovit de multe ori de ea.” Antrenorul se teme de ce e mai rău și avertizează: ”Ne putem face de râs”

Adrian Mihalcea a pus tunurile pe jucători după eșecul Unirii Slobozia cu Metaloglobus: ”Mentalitate tipic românească, m-am lovit de multe ori de ea.” Antrenorul se teme de ce e mai rău și avertizează: ”Ne putem face de râs”

Unirea Slobozia a cedat pe teren propriu, contra celor de la Metaloglobus, scor 0-1 în etapa a 20-a din Liga 2, cu un gol primit la ultima fază.

Adrian Mihalcea a fost extrem de supărat pe evoluția jucătorilor, chiar dacă au fost învinși de o echipă, teoretic, mai bună. A fost dezamăgit, în primul rând, de atitudine.

Adrian Mihalcea, după eșecul in extremis cu Metaloglobus: ”Exact de ce mi-e frică nu scap” 

Adrian Mihalcea a încercat să le transmită jucătorilor săi că trebuie să se bazeze pe un joc colectiv, ceea ce nu s-a întâmplat deloc, din punctul său de vedere, cu Metaloglobus. A văzut multe individualități și din acest motiv crede că Unirea Slobozia a cedat.

Mihalcea nu s-a oprit aici și a continuat cu criticile, cu privire la mentalitatea jucătorilor săi. A observat o oarecare stare de mulțumire, după victoria din runda trecută, cu Rapid.

”Un meci, cu toate că l-am pierdut dintr-un 11 metri în minutul 90, pe care nu știu dacă am fi meritat să îl câștigăm astăzi. Exact de ce mi-e frică, de asta nu scap, pentru că asta e mentalitatea jucătorului român. Nu reușim să avem o atitudine la fiecare meci, peste limită. Știam că întâlnim o echipă bună, care contrar așteptărilor a aliniat o echipă ok, cu toate că a avut multe absențe.

Ne costă, ne costă, că nu înțelegem că noi nu suntem jucători cu individualități, noi avem echipă. Când ceva nu merge, se rupe. Multe pase greșite, multe interpretări greșite, parcă uităm fotbalul. Avem rezultat bun, cu echipă bună, și uităm fotbalul după. Asta e mentalitatea tipic românească, m-am lovit de multe ori de ea”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul partidei cu Metaloglobus.

Adrian Mihalcea se teme că Unirea Slobozia se poate face de râs cu Pandurii 

Adrian Mihalcea se teme de ce e mai rău, anume că Unirea Slobozia se poate face de râs etapa următoare, când va juca împotriva ultimei clasate, Pandurii, echipă care în ultimele trei meciuri a înregistrat numai remize la scorul de 1-1, cu Aerostar, ASU Poli și SCM Gloria Buzău.

”Dar mergem înainte, exact cum am bătut Rapid, astăzi am pierdut, avem meci extraordinar de greu la Târgu Jiu. Lumea râde, dar cu atitudinea de azi, noi vom pierde. Deci dacă noi vom avea aceeași atitudine și aceeași melancolie, vom pierde la Târgu Jiu și ne vom face de râs”, a încheiat interviul de la final, Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia, locul 16 în Liga 2 

Unirea Slobozia este pe poziția a 16-a a Ligii 2, cu 19 puncte în 18 meciuri, la fel ca CSM Reșița, care are un golaveraj mai slab.

Putea scoate un punct cu Metaloglobus, mai ales că golul oaspeților a venit pe final, în minutul 90+3, dintr-un penalty transformat de Ovidiu Herea. Eșecul a fost influențat și de evenimentul din minutul 85, când Sory Ibrahim Diarra a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

În ultimul meci din sezonul regular, Unirea Slobozia se va deplasa pe terenul celor de la Pandurii (10 puncte).

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-plangere-penala-impotriva-primariei-si-consiliului-local-al-municipiului-targu-jiu-acuzatiile-gravele-pe-care-le-face-clubul-fanion-al-gorjului-19175270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-todoran-testat-pozitiv-covid-19-si-absent-de-la-meciul-cu-ripensia-e-izolat-la-domiciliu-dar-csm-slatina-n-a-anuntat-nimic-19175275

 

Pe aceeași temă