Adrian Mihalcea a anunțat mișcări de trupe la Unirea Slobozia. Sunt pregătite veniri și plecări, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare: ”Ne vom întări ținând cont de posibilitățile financiare”. Când se produce reunirea în 2021

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2020, 13:41 Liga 2
Adrian Mihalcea a anunțat mișcări de trupe la Unirea Slobozia. Sunt pregătite veniri și plecări, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare: ”Ne vom întări ținând cont de posibilitățile financiare”. Când se produce reunirea în 2021

Unirea Slobozia a schimbat antrenorul, iar în 2021 echipa va fi pregătită de Adrian Mihalcea. Fostul ”secund” al naționalei României a fost adus să îl înlocuiască pe Enache Costea, care va continua însă în staff. Mihalcea era liber de contract și a acceptat imediat oferta conducătorilor de la Slobozia, după cum a afirmat.

Adrian Mihalcea: ”Atât lupta pentru promovare, cât și lupta pentru evitarea retrogradării sunt la fel de solicitante!” 

În ciuda situației nu foarte liniștitoare de la echipă, care se află în partea inferioară a clasamentului, Adrian Mihalcea are încredere că Unirea Slobozia se poate salva de la retrogradare. Se așteaptă ca duelul pentru evitarea locurilor care duc în Liga 3 va fi unul extrem de aprig, iar diferența va fi făcută de câteva puncte.

Propunerea de a reveni pe banca Unirii Slobozia mi-a fost făcută după întreruperea campionatului. Am primit-o cu mare bucurie pentru că, după cum știți, mă leagă extrem de multe lucruri de Slobozia…

(N.r. – Lupta pentru evitarea retrogradării) Nu este un obiectiv ușor de îndeplinit, dar avem șansa noastră pe care trebuie să o fructificăm la maxim… Suntem în jur de 10 echipe care luptăm pentru cinci locuri ce asigură supra­viețuirea în liga secundă. Clasamentul în zona aceasta este foarte strâns și, prin urmare, șansele acestor echipe sunt relativ egale.

Nu cred că obiectivul pe care îl am de îndeplinit la Slobozia este cel mai greu din câte mi-au fost trasate… Atât lupta pentru promovare, cât și lupta pentru evitarea retrogradării sunt la fel de solicitante!”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Independent Online.

Adrian Mihalcea: ”Vor fi atât veniri, cât și plecări… Ne dorim să întărim echipa cu jucători care să asigure un plus de calitate” 

În ceea ce privește perioada de transferuri, Adrian Mihalcea va face o analiză a lotului, după care va decide alături de stafful său cine vine și cine pleacă. La Unirea Slobozia sunt pregătite mai multe mișcări de trupe în această iarnă.

Vor fi atât veniri, cât și plecări… Ne dorim să întărim echipa cu jucători care să asigure un plus de calitate. Am văzut o parte din me­ciurile echipei noastre și pot spune că, în primele etape, exprimarea în teren a fost bună. Evaluăm încă lotul și, peste puțin timp, împreună cu stafful tehnic, vom lua decizii pe care le veți cunoaște, desigur, la momentul oportun. Momentan nu vă pot spune nimic concret legat de transferuri sau de compartimentele pe care le vrem întărite, fie ca poziție în teren sau ca­tegorie de vârstă.

Vom întări echipa ținând cont de posibilitățile financiare ale clubului… Din fericire, avem stabi­litate financiară mulțumită Consiliului Județean și oamenilor de afaceri care susțin echipa!”, a completat Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia se reunește pe 6 ianuarie 

Mihalcea își va chema jucătorii la antrenamente încă de pe 6 ianuarie, fiind una dintre echipele care demarează cel mai repede pregătirile, dintre formațiile care au făcut anunțuri în această privință.

Nu știu dacă lotul va fi stabilit în proporție de sută la sută până la reunirea de pe 6 ianuarie 2021. Piața va fi deschisă în acea perioadă, iar dacă vom avea și după data reu­nirii oportunitatea unui transfer care ne va fi util vom acționa în conse­cință!”, a încheiat Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia, la opt puncte peste ultimul loc din Liga 2 

După 15 etape, Unirea Slobozia se află pe locul 19 din 21 în clasamentul Ligii 2, cu 15 puncte acumulate în 14 jocuri, fiind la egalitate cu Concordia Chiajna și Fotbal Comuna Recea, toate cu un golaveraj superior față de ialomițeni.

În ultimele șase etape rămase din sezonul regular, care se vor desfășura începând cu finalul lunii februarie 2020, Unirea Slobozia mai are de disputat meciuri cu: Aerostar Bacău (deplasare, 20 februarie), ASU Politehnica Timișoara (acasă, 27 februarie), SCM Gloria Buzău (deplasare, 6 martie), Rapid (acasă, 13 martie), Metaloglobus Bucureşti (acasă, 20 martie) și Pandurii Târgu Jiu (deplasare, 27 martie).

Foto: George Flușter/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-final-greu-in-liga-2-in-ultimele-sase-meciuri-din-campionat-nu-a-reusit-sa-castige-iar-enache-costea-a-identificat-trei-cauze-de-aceea-am-ajuns-jos-in-clasament-19162068

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-preia-unirea-slobozia-cu-gandul-la-promovarea-in-liga-1-obiectiv-ratat-in-fata-rapidului-in-2014-primele-schimbari-pe-care-vrea-sa-le-faca-19162014

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-si-a-stabilit-data-reunirii-si-programul-amicalelor-antrenorul-calin-cojocaru-a-planificat-multe-teste-in-pauza-de-iarna-si-nu-mai-vrea-ca-echipa-sa-sufere-la-capitolul-omogenitate-19162813

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2020, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă