Adrian Falub se aștepta ca SCM Gloria Buzău să vină ca în vacanță la Reșița: ”Nu știu pentru cine a tras. Am întâlnit un adversar foarte motivat, la fel ca la Târgu Jiu”

Răzvan STÎNGĂ 30 Apr. 2021, 19:02 Liga 2
Adrian Falub se aștepta ca SCM Gloria Buzău să vină ca în vacanță la Reșița: ”Nu știu pentru cine a tras. Am întâlnit un adversar foarte motivat, la fel ca la Târgu Jiu”

CSM Reșița a fost aproape de victorie în penultima etapă a play-out-ului Ligii 2, cu SCM Gloria Buzău. A condus din minutul 64, datorită reușitei lui Laurențiu Buș din penalty, dar Ciprian Perju a egalat 10 minute mai târziu și a stabilit scorul final, 1-1.

Adrian Falub: ”Am știut să speculăm punctele lor slabe, dar din păcate, am primit acel gol din fază fixă” 

Antrenorul gazdelor de sâmbătă, Adrian Falub, a declarat că a fost mulțumit per total de evoluția jucătorilor săi și că principala nemulțumire a constat în faptul că meciul nu a fost câștigat. I-a plăcut atitudinea, dar a remarcat faptul că Reșița a luat din nou gol din fază fixă. Acum, Falub va pregăti meciul din ultima etapă, a 7-a, când va avea loc meciul decisiv cu Unirea Slobozia, în care învingătoarea va merge în barajul de menținere, iar învinsa va retrograda în Liga 3.

Adrian Falub vrea neapărat locul de baraj, mai ales că echipa din Valea Domanului poate merge acolo și cu un egal cu Slobozia.

Pot să spun că sunt nemulțumit de joc pentru că am condus cu 1-0 și am avut ocazii mai clare decât Buzăul. Am luat un gol din nou din fază fixă și cred că până la urmă acest rezultate de egalitate este nemeritat. Ei au avut mai mult posesia, dar nu a fost ceva periculos pentru poarta noastră. Ocaziile mari le-am avut noi. Cred că am făcut un joc inteligent din punct de vedere tactic, am știut să speculăm punctele lor slabe, dar din păcate, am primit acel gol din fază fixă.

În urma rezultatelor din această etapă ne este de ajuns și egalul cu Slobozia. Noi am pierdut puncte în etapa precedentă, adică la Târgu Jiu și acum. Trebuie să eliminăm din greșeli și cred că ne-a lipsit pragmatismul. Suntem o echipă care vrea să se salveze de la retrogradare”, a declarat Adrian Falub la finalul partidei cu SCM Gloria Buzău, citat de Caraș Online.

Adrian Falub: ”Am întâlnit un adversar foarte motivat, la fel ca la Târgu Jiu, dar asta este” 

”Principalul” Reșiței se aștepta ca formația lui Ilie Stan să nu vină motivată. Mai în glumă mai în serios, el a declarat că nu știe pentru cine a tras SCM Gloria Buzău. Remarca a fost făcută și cu privire la etapa trecută, când CSM Reșița a cedat cu 3-4 în fața celor de la Viitorul Pandurii.

Am întâlnit un adversar foarte motivat, la fel ca la Târgu Jiu, dar asta este. Nu știu pentru cine au tras cei de la Buzău, știu doar că noi am fi putut câștiga ambele meciuri. Totuși, echipa a răspuns bine și cred că meritam să câștigăm acest joc.

Am avut cinci-șase ocazii, dar am întâlnit o echipă foarte tehnică a Buzăului.  Cred că dacă am fi încercat un pressing sus, jucătorii tehnici ai oaspeților ne-ar fi pus probleme”, a mai punctat Falub.

”Finala” pentru locul de baraj se dă în ultima etapă, în Grupa B a play-out-ului

CSM Reșița pornește în ultima etapă de pe locul de baraj, 5, în timp ce Unirea Slobozia e pe 6, cu același punctaj. În cazul în care cele două vor remiza, atunci reșițenii își păstrează poziția și vor lupta pentru menținerea în divizie, iar Unirea Slobozia va retrograda în Liga 3, la un singur sezon de la promovare.

Foto: Leczki Jozsi și Justinel Stăvaru/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-s-au-saturat-de-promisiuni-neonorate-neplatiti-din-decembrie-jucatorii-calarasiului-au-refuzat-sa-joace-in-primele-doua-minute-ale-partidei-cu-asu-poli-dupa-ce-initial-au-amenintat-ca-nu-fac-19182121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atat-le-a-trebuit-adrian-mihalcea-si-a-criticat-dur-jucatorii-dupa-ce-unirea-slobozia-a-facut-egal-cu-retrogradata-aerostar-bacau-nu-avem-motivatie-n-am-avut-o-exprimare-coerenta-am-facut-19182094

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-meci-intre-farul-si-u-cluj-dupa-scandalul-din-sezonul-regular-ianis-zicu-e-un-moment-de-reorganizare-si-fiecare-jucator-trebuie-sa-dea-totul-constantenii-19182067

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Apr. 2021, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă