Adrian Bălan, plin de entuziasm după primul meci și prima reușită pentru Rapid: ”Sper să îmi ajut echipa, pentru mine nu contează dacă dau gol sau pasă de gol.” Reacția atacantului după succesul cu Concordia Chiajna

Andrei PASCU 02 Oct. 2020, 21:15 Liga 2

Adrian Bălan a venit recent la Rapid, dar Adrian Iencsi s-a bazat pe el încă din primul meci, cu Concordia Chiajna (4-2). Atacantul a și reușit să marcheze, ultimul gol al partidei, și le-a adus giuleștenilor încă trei puncte în Liga 2. A declarat la finalul meciului că speră să o țină în aceeași ”notă” și să fie un om decisiv pentru Rapid, în acest sezon în care se dorește promovarea.

Adrian Bălan: ”Cel mai important e că echipa a câștigat” 

Adrian Bălan a afirmat că s-a integrat destul de repede în echipă, chiar dacă a avut la dispoziție doar câteva antrenamente. A legat relații de joc cu noii săi colegi și așteaptă cu nerăbdare următoarele confruntări din campionat, când speră ca randamentul său să crească și mai mult.

Cel mai important e că echipa a câștigat. Am vorbit după meci cu băieții și am spus că nu contează cine marchează, contează ca echipa să câștige fiecare meci, fiecare punct și să promovăm. Acesta este obiectivul echipei. Cred că a contat că am arătat dăruire, am arătat spirit de sacrificiu și ne-am bătut pentru fiecare balon. Am crezut în noi și cred că am câștigat meritat. Am arătat foarte multă dorință și putere. Am tras din toată inima toți jucătorii.

Am venit de o săptămână. Ne-am cunoscut destul de bine, suntem un grup foarte bun, suntem un grup unit. Sper să ne bucurăm la final și să promovăm. Sper să îmi ajut echipa, pentru mine nu contează dacă dau gol sau pasă de gol. Să câștigăm și cred că dacă se întâmplă asta, înseamnă că îi ajut”, a declarat Adrian Bălan după meci, la microfonul DigiSport.

Rapid a egalat liderul ”FC U” Craiova

Rapid a câștigat cu 4-2 meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a 6-a a Ligii a 2-a. A fost condusă de două ori, cu 1-0 și 2-1, dar a revenit de fiecare dată. Marcatorii giuleștenilor au fost Ștefan Pănoiu (32), Marian Drăghiceanu (60), Petre Goge (69) și Adrian Bălan (90+4 pen.).

Succesul o duce pe Rapid, pentru moment, pe locul 2 în Liga 2, cu 13 puncte, la egalitate cu liderul U Craiova 1948 SA. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct runda următoare, însă, până atunci, oltenii joacă la Recea, acolo unde giuleștenii au pierdut etapa trecută.

Foto: Eduard Vînătoru și George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-concordia-chiajna-joaca-in-debutul-etapei-a-6-a-a-ligii-2-la-buftea-de-la-ora-1800-ambele-echipe-vin-dupa-primul-esec-inregistrat-in-acest-sezon-19150469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-dodoi-s-a-despartit-de-rapid-si-s-a-intors-la-echipa-unde-a-fost-golgheter-si-de-unde-prindea-transferul-la-cfr-cluj-tot-la-pandurii-a-revenit-si-pedro-mingote-19150427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-e-in-pierdere-insa-creaza-un-fond-de-solidaritate-din-rezervele-sale-pentru-ajutorarea-membrilor-afiliati-razvan-burleanu-spune-ce-suma-va-primi-fiecare-club-si-ce-va-face-daca-criza-generata-de-19150416

Andrei PASCU 02 Oct. 2020, 21:15 Liga 2
Pe aceeași temă