Aceleași vechi probleme la Farul remarcate de Ianis Zicu după un nou eșec: ”Aceste greșeli personale apar din multe motive, pe care le știu.” Antrenorul nu se mai gândește momentan la play-off: ”Suntem mai aproape de retrogradare”

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 04 Oct. 2020, 13:08 Actualizat: 04 Oct. 2020, 13:26 Liga 2

Farul a ajuns la al treilea meci fără victorie în Liga 2. În partida de sâmbătă, de pe teren propriu, constănțenii au pierdut cu 1-2 în fața celor de la Metaloglobus, în etapa a 6-a. Ianis Zicu a remarcat anumite greșeli care au condus la înfrângere și le-a scos în evidență încă de la declarațiile de la finalul partidei. Consideră că golurile încasate au venit pe anumite greșeli individuale, aceleași care au fost făcute și în confruntările precedente.

Ianis Zicu: ”Sunt lucruri care m-au deranjat și pe care o să le discut” 

Ianis Zicu a spus că va încerca să regleze aceste mici deficiențe, așa cum a făcut-o și până acum, doar că jucătorii nu au reușit să se conformeze și să facă jocuri cu mai puține erori. Referitor la play-off și promovare, antrenorul Farului a punctat că degeaba se vorbește despre aceste aspecte, din moment ce echipa sa se află mai aproape de ultimele locuri.

”Din păcate, este prima dată când plec de la stadion foarte trist și dezamăgit. Sunt supărat pentru că nu era un moment în care să avem o astfel de atitudine și un astfel de joc. Sunt lucruri care m-au deranjat și pe care o să le discut. Am discutat unele dintre ele, dar o să discut și săptămâna viitoare cu jucătorii, pentru că eu sunt foarte sincer și foarte direct, îmi place să spun lucrurilor pe nume. Aceste greșeli personale apar din multe motive, pe care eu le știu și le-am spus și lor înainte de meci. Le spun și după jocurile în care apar aceste greșeli. Nu mai sunt lucrurile așa cum sunt eu obișnuit și cum făceau ei înainte.

Este ușor de vorbit că nu este nimic pierdut. Din punctul meu de vedere, astăzi era un moment în care trebuia să obținem cele trei puncte. Să arătăm că suntem o echipă care emite pretenții. Din păcate, nu am reușit acest lucru și, în acest moment, vorbim despre promovare și play-off și noi suntem mai aproape de zona de retrogradare. Este un moment delicat și sper ca jucătorii să înțeleagă, pentru că nu mai putem să facem pași greșiți în următoarele două meciuri dacă vrem să mai emitem pretenții la play-off”, a declarat Ianis Zicu pentru FC Farul Constanța.

Farul a ajuns la trei meciuri fără victorie 

”Marinarii” au acumulat un singur punct în ultimele trei etape. Pe lângă eșecul de sâmbătă cu Metaloglobus, au mai cedat cu ASU Poli (1-2) și au scos un egal cu SCM Gloria Buzău (2-2). Farul începuse bine campionatul, cu două victorii în fața Petrolului (2-1) și Aerostarului Bacău (1-0). În acest moment, cu 7 puncte acumulate, Farul se află pe locul 11 în ierarhia Ligii 2.

În etapa a 7-a, Farul merge pe terenul ultimei clasate, Pandurii, când joacă sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Daniel Ciuc Sorin / Sport Pictures
Foto și video: FC Farul Constanța

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 04 Oct. 2020, 13:08 Actualizat: 04 Oct. 2020, 13:26 Liga 2
Pe aceeași temă