Doi jucători legitimați în Liga 2 au adus victoria pentru România U18 în amicalul cu Republica Moldova U18. Au marcat pe finalurile de reprize

Andrei PASCU 10 Sep. 2023, 16:04 Naționale
Doi jucători legitimați în Liga 2 au adus victoria pentru România U18 în amicalul cu Republica Moldova U18. Au marcat pe finalurile de reprize

România U18 a trecut de Republica Moldova U18, în primul amical programat în această lună, sâmbătă, 9 septembrie, pe Stadionul Daco-Getica din București, deși inițial a fost a anunțat de FRF la Tunari. Tricolorii sub 18 ani, conduși de pe margine de selecționerul Ion Marin, s-au impus cu scorul de 2-0.

Au înscris câte un gol pe repriză, iar marcatori au fost doi jucători legitimați la cluburi care evoluează în Liga 2.

România U18, victorie în primul amical cu Republica Moldova U18, scor 2-0

În minutul trei al prelungirilor primei reprize a marcat România U18 prima dată, prin Răzvan Florea, legitimat la Steaua, iar tabela a fost închisă, în partea secundă, în finalul partidei, de Mario Preda, legitimat la Progresul Spartac, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 90.

Cinci jucători din Liga 2 au fost trecuți pe listă de Ion Marin inițial, patru de la Steaua și un fotbalist legitimat la CSM Ceahlăul pentru acțiunea în curs. Al doilea amical, tot contra Republicii Moldova U18, va avea loc luni, 11 septembrie, la Centrul Național de Fotbal Buftea. Inițial, jocul a fost programat la Mogoșoaia. Așadar, și acest test a fost programat pe alt stadion decât cel anunțat inițial de FRF.

Din Liga 2 au fost trecuți pe listă, în primă fază, fundașii Hussein Shehait (Steaua), Matei Marin (Steaua) și Bogdan Bacalu (Ceahlăul Piatra Neamț) și mijlocașii Răzvan Florea (Steaua) și David Matei (Steaua).

Toți jucătorii din Liga 2 aflați în lot, pe teren în amicalul disputat de România U18

Nu și-a mai făcut apariția la lot Hussein Shehait, din motive neștiute, necomunicate. De altfel, și Răzvan Călugăr (Universitatea Cluj) și Gabriel Gheorghe (Rapid) au fost, la propriu, tăiați de pe listă tot din motive necunoscute.

  • România U18, în amicalul cu Republica Moldova U18: Munteanu – Chinteș (Nistor 75’), Fălcușan (Ureche 75’), Marin (Cercel 75’), Bacalu –Matei (Brumă 90+2’), Florea (Szimionaș 46’), Ciupei (Vescan-Kodor 64’), Păcuraru (Preda 46’) – Tarbă (Nagy 64’), Vermeșan (cpt.) (Pojar 64’);
    Rezerve neutilizate: Goga ;

Lotul complet al României U18:

  • Portari: Rafael Munteanu (Farul), Matei Goga (Universitatea Craiova)
  • Fundași: Alin Chinteș (Universitatea Cluj), Tommaso Nistor (S.P.A.L Ferrara / Italia), Darius Fălcușan (Empoli / Italia), Matei Marin (Steaua), Bogdan Bacalu (CSM Ceahlăul), Alexandru Ureche (FK Miercurea  Ciuc), Alexandru Brumă (Steaua)
  • Mijlocași: David Păcuraru (Farul), Luca Szimionaș (Hellas Verona / Italia), Ionuț Cercel (Farul), Răzvan Florea (Steaua), David Matei (Steaua), Paul Ciupei (CFR Cluj), Mario Preda (Progresul Spartac), Ianis Tarbă (Celta Vigo / Spania), Tudor Pojar (Universitatea Cluj)
  • Atacanți: Jason Vescan-Kodor (Lecce / Italia), Luca Nagy (Universitatea Cluj), Ioan Vermeșan (Hellas Verona / Italia)

Foto: FRF

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-infrangere-in-amicalul-cu-israel-u19-scor-1-2-19284375

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-etapa-3-liga-3-19284143

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dosarul-curacao-am-descoperit-primul-nume-legat-direct-de-pariuri-pe-juniori-si-fotbal-judetean-un-jucator-legitimat-nu-in-caraibe-ci-in-dambovita-reportaj-savuros-de-la-fata-locului-l-am-19284165

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-victorie-la-scor-in-amicalul-cu-rapid-19284348

Andrei PASCU 10 Sep. 2023, 16:04 Naționale
Pe aceeași temă