Timișul Șag a ”ciuruit” Magica Balta și la retur și a promovat în Liga 3. Învingătorii și-au vopsit părul

Anda DELIU 24 Jun. 2024, 09:31 Liga 4
Timișul Șag a ”ciuruit” Magica Balta și la retur și a promovat în Liga 3. Învingătorii și-au vopsit părul

CS Timișul Șag s-a impus cu 7-0 la returul barajului de Liga 3 cu Magica Balta Caransebeș și a prins bilete pentru eșalonul superior.

În tur, a fost 5-1 pentru timișeni  în Caraș-Severin, și, fiind ca și siguri de promovare, gazdele au intrat vopsiți în culorile tricolorului în teren, pentru ca la final, să-l coloreze în nuanța cu care joacă Andrei Rațiu la Euro și pe Srgian Luchin.

S-a jucat aproape la o singură poartă

A fost ceva mai ”greuț” până s-a spart gheața, la golul din minutul 18 a lui Octavian Drăghici. Din minutul 32, Ivanovici a dat gol din lovitură liberă, iar în prelungirile primei reprize, Octavian Drăghici a mărit avantajul la 3-0 la jumătatea partidei.

Același atacant a mărit diferența în minutul 52 cu hat-trick, iar Mario Petruș a înscris golul de 5-0 în minutul 75. Adrian Zaluschi, vopsit și el azuriu, a marcat în minutul 79, iar Alexandur Muntean a închis tabela în minutul 83.

Șagul are deja imn

Pe arena din comuna periurbană din sudul Timișoarei lumea a venit să sărbătorească alături de formația lora favorită. De remarcat că Șagul, localitate unde e primar fostul arbitru divizionar Flavius Roșu, are și imn, care a răsunat de mai multe ori la boxe, înainte de meci, la pauză, și la final, pentru jucătorii care au avut părul fie azuriu, fie roșiatic, fie gălbui-verzui.

  • Timișul Șag: Iovicin, Lungu, Semeniuc, Podină, Taub, Briciu, Făgărășanu (Gologan 55’) Zaluschi (Siel 66’), Ivanovici (Palade 88’), Bîrză (Petruș 63’), Drăghici (Munteanu 55’)
  • Magica Balta: Petruț (Ruicu 46’), Crăciun, Străin (Stancu 85’),Duțescu, Birtea, Dragomir (Slaveti 46’), Feneș, Derbacm Megheleș, Bona (Isac 76’), Dovlete

Luchin s-a trezit la final cu vopseaua în cap

Fostul internațional Srgian Luchin s-a trezit colorat în cap după meci, dar știa ce-l așteaptă.

După meciul tur era vizibilă diferența de calitate și de valoare între loturile celor două echipe. Înainte de meci mi-au făcut băieții o surpriză. Au venit vopsiți, în solidaritate cu echipa națională, cu tot spiritul acesta din jurul echipei naționale. Eu am făcut un pariu cu jucătorii, în caz că câștigăm la șase goluri diferență o să stau și eu să fiu vopsit. La final, băieții parcă abia au așteptat acest moment.

Nu știu, parcă cu o ciudă, Un joc fără istoric, ne așteptam la diferența aceasta mare de scor. Urmează o vacanță bine meritată pentru noi și să pregătim lotul pentru o nouă provocare pentru noi”, a declarat antrenorul de facto de al Șag, care își va obține carnetul după acest baraj.

Managerul sportiv Adrian Alexin a spus că și adversarul a fost prea tare pentru nivelul din Caraș.

”Un pic cam dur. Dezamăgitor, foarte dezamăgitor, Asta este! Ne-am pregătit, dar se pare că adversarii din Șag sunt mult mai pregătiți ca noi. E dezamăgitor. Din 2019, de când a luat patronul nostru, la club am tot muncit, am sperat. Dacă ne pica un adversar mai accesibil, eu zic că ne băteam de la egal la egal.

Timișul, se vede că au jucători cu experiență. Noi dacă dispărem, în Caransebeș nu o să mai nimeni” a precizat Alexin.

Liga 3 se reia la final de august.

Anda DELIU 24 Jun. 2024, 09:31 Liga 4
Pe aceeași temă