Se întâmplă în România! Stadion ”arat” cu drifturi! Poliția face cercetări pentru a descoperi autorii vandalismului de la malul Dunării

Mircea OGLINDOIU 23 Sep. 2023, 00:45 Liga 4

Gazonul unui stadion care găzduiește meciuri din Liga 4 Mehedinți a fost distrus noaptea trecută de mai multe mașini care au pătruns pe terenul de joc și s-au întrecut în drifturi!

Cum zilele trecute a și plouat, suprafața de joc a Stadionului ”Schela-Ștrand” din Drobeta Turnu Severin a fost efectiv distrusă.

Gazonul stadionului ”Schela-Ștrand” din Drobeta Turnu Severin, distrus de mașini care au intrat pe el pentru a face drifturi!

Obiectivul se află în administrarea Direcției Stadione, Baze Sportive și de Agrement din cadrul Primariei Drobeta Turnu Severin și face parte dintr-un complex care mai include un ștrand termal și un ștrand cu apă tratată cu clor, iar pe stadion își dispută meciurile de pe teren propriu, din cadrul Ligii a 4-a Mehedinți, echipele CFR’43 Turnu Severin și ACS Academia de Fotbal ”Flavius Stoican” Drobeta Turnu Severin.

S-au scurs doar două etape din campionatul județean, format din două serii a câte 11, respectiv 10 echipe! Dacă CFR’43 Turnu Severin joacă în runda a treia în deplasare, la AS Noapteșa, Academia ”Flavius Stoican” întâlnește duminică CS Drobeta 2024, pe Stadionul Termo!

În cazul în care s-ar fi jucat în acest weekend la ”Schela-Ștrand”, meciurile ar fi fost imposibil de disputat, deoarece suprafața de joc este afectată de ”șanțurile” lăsate de roțile mașinilor care au pătruns pe gazon! Poliția a demarat cercetări și va încerca să identifice mașinile care au intrat pe stadion, după ce vor studia cu atenție camerele de supraveghere din zonă.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-etapa-5-liga-3-19285718

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cazul-sporting-rosiori-valentin-neaga-dezvaluiri-despre-echipa-19285497

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/dais-pune-lacatul-pe-fc-brasov-19285571

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-cinci-intrebari-grele-in-ancheta-pariurilor-pe-meciuri-de-judet-si-juniori-ajunsa-in-lucru-la-politie-frf-si-onjn-dialog-incredibil-cu-presedintele-ajf-dambovita-ciprian-prisacaru-19284825

Mircea OGLINDOIU 23 Sep. 2023, 00:45 Liga 4
Pe aceeași temă