„Voi juca la Știința și în noul sezon competițional”

17 Jun. 2012, 13:12 Ligi județene

Componentul trupei Alb Negru, Andrei Ștefănescu a dezvăluit că și din sezonul viitor va juca tot la echipa de fotbal Universitatea Petroșani.

Dacă Kamara colegul său de trupă a ales să semneze cu o altă echipă, Andrei Ștefănescu este fidel echipei din Petroșani, de care îl leagă o prietenie de cel puțin 10 ani, evident, cu antrenorul Ionuț Stelescu. Cu toate că nu a putut să fie prezent în meciul din finala Cupei României, Andrei Ștefănescu a fost la sfârșitul săptămânii la Petroșani pentru a sărbători victoria alături de colegii săi.

„Petroșani este a doua mea casă. Mă simt foarte bine, aici, și sunt bucuros pentru că am luat cupa. Mă leagă o prietenie deosebită cu antrenorul Ionuț Stelescu și evident că și din sezonul viitor voi evolua tot la Petroșani”, a mărturisit vedeta care este la Universitatea din Petroșani, student în anul II.

Despre Andrei Ștefănescu, antrenorul acestuia spune că este devotat echipei. „Este adevărat că din cauza programului său foarte încărcat nu a putut să vină la toate meciurile, dar atunci când a venit s-a dăruit total. Mă bucur că va juca la noi și din sezonul viitor”, a declarat Ionuț Stelescu.

Articol scris de Loredana Juglea

17 Jun. 2012, 13:12 Ligi județene
Pe aceeași temă