Viitorul Vedea înregistrează scorul etapei! Fluerică surclasează Hotarele

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 12:59 Ligi județene

Sambata, 19.10.2013, incepand cu ora 16.00, s-au derulat meciurile din etapa a VII-a a Ligii a 4-a de fotbal Giurgiu. Runda scursa in weekend a fost una spectaculoasa cu surprize, Izvoru (locul 3) pierzand in deplasare la Slobozia (locul 8), cu meciuri amanate, Scarisoara nefacand deplasarea la Giurgiu pentru meciul cu Nova Force dar si cu victorii la scor, Dunarea trecand de Oinacu cu 4-0 si Vedea, liderul la zi al clasamentului surclasand Hotarele cu 6-0, acesta fiind si scorul etapei.

Ca si etapa in sine, meciul de la Vedea dintre echipa din localitate si Argesul Hotarele a fost unul plin de evenimente. Partida a inceput cu o dominare usoara a echipei oaspete, acestia obtinand un penalty chiar in minutul 6. Cum era de asteptat dupa 2 meciuri consecutive in care portarul celor de la Vedea, Olteanu Marius a parat cate o lovitura de pedeapsa, acesta s-a conformat si sambata si a facut ca scorul sa ramana 0-0. In minutul ”19 Vedea reuseste sa aduca bucuria in tribuna plina cu sustinatori ai gazdelor dupa ce Fluerica (foto) inscrie golul de 1-0. La numai 4 minute de la deschiderea scorului, Cristi Marinica isi trece si el numele pe lista marcatorilor cu un sut superb in vinclul portii adverse. 2-0 pentru Vedea si ca o ironie a sortii, Vio Coman, fundasul stanga al Viitorului primeste cartonasul rosu in minutul 32 dupa un fault in propria suprafata de teren. Gazdele raman in 10 dar Fluerica primeste o minge la mijlocul terenului, dribleaza tot ce ii iese in cale si face ca scorul pauzei sa fie 3-0 pentru Vedea.

A doua repriza a fost la discretia gazdelor cu un Ionut Fluerica in mare forma, golgheterul actual al campionatului dar si al sezonului trecut reusind sa mai inscrie 3 goluri in poarta celor de la Hotarele si sa faca uitat dezavantajul numeric al echipei antrenate de George Santmare.
Ca o rasplata pentru jocul foarte bun al gazdelor, in minutul 78 oaspetii nu profita de a doua lovitura de pedeapsa primita cadou si scorul final ramane 6-0 pentru Vedea.

Viitorul VEDEA – Argesul HOTARELE 6 – 0 / Fluerica ”19, ”40, ”51, ”60, ”81, Marinica ”23
Olteanu – Badila, Fodor (cpt), Gheorghe, Coman – Marinica (Caciulan ”54), Matei (Buradel ’61), Balan, Simcea – Fluerica, Iancu (Nasturica ”79)
Antrenor: G. Santmare

Etapa VII – 19.10.13, ora 16.00 (Seria Sud)

Dunarea – Oinacu 4-0
Colibasi – Varasti 0-2
Prundu – Malu 4-4
Vedea – Hotarele 6-0
Slobozia – Izvoru 4-3
Nova Force – Scarisoara
(amanat)

CLASAMENT (Seria Sud)

Etapa viitoare, sambata 26.10.13, ora 16.00

Oinacu – Scarisoara
Izvoru – Nova Force
Hotarele – Slobozia
Malu – Vedea
Varasti – Prundu
Dunarea – Colibasi

Sursa: Liga4Giurgiu.myforum.ro

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 12:59 Ligi județene
Pe aceeași temă