Victoria Traian și-a reluat antrenamentele abia acum două zile!

31 Jul. 2012, 11:37 Ligi județene
Victoria Traian** și-a reluat antrenamentele abia acum două zile!

Mâine (miercuri 1 august) sunt programate a se disputa partidele din cadrul turului doi al Cupei României la fotbal, fază a competiției în care au ajuns și două echipe din județul Brăila. Aceste două formații sunt Conpet Cireșu, care a trecut în primul tur de CSȘ Tecuci pe care a învins-o cu 3-2 în deplasare, și Victoria Traian care a ajuns aici după neprezentarea în primul tur a echipei Phoenix Ulmu! Dar în faza a doua a Cupei României sorții nu au mai fost așa binevoitori cu grupările brăilene, și astfel Conpet Cireșu va juca mâine la Ianca cu Viitorul Axintele, fosta ei colegă de ligă a treia, seria a doua, în timp ce Vioctoria Traian va evolua tot pe teren propriu cu divizionara a treia Oțelul II Galați.

Dar cele două formații brăilene vor aborda meciurile din Cupă cu stări de spirit total diferite. „Cireșarii” au făcut deja câteva achiziții de jucători destul de importante și doresc să continue parcursul în competiția KO, în timp ce jucătorii de la Victoria Traian s-au reunit în vederea meciului cu oțelarii gălățeni abia…duminică, 29 iulie! Dar exceptând faptul că nu vor avea decât două-trei antrenamente până loa ora oficială a partidei cu Oțelul II Galați, echipa din Traian a rămas și fără antrenorul principal Emil Cațaros, cel care a fost înlăturat de la echipă după ratarea calificării în liga a treia după barajul de promovare jucat cu Rapid Fetești (pierdut cu 0-3 după executarea loviturilor de departajare). Acum, noul antrenor principal al echipei Victoria Traian este Iulian Neagu (iar Ionel Vioreanu este antrenor secund), cel catre a mai antrenat cu bune rezultate gruparea finanțată de Nicușor Abăseacă! Așa că, în meciul care va avea loc pe stadionul comunal „Mircea Ceicu” din Traian, lucrurile sunt foarte clare: echipa calificată în turul trei al Cupei Româniuei, va fi cu siguranță Oțelul II Galați. Acum nu rămâne decât să vedem care va fi diferența de scor dintre cele două formații, dar Victoruia Traian nu știe încă dacă va avea 11 jucăptori să înceapă meciul!

Dacă cu Victoria Traian lucrurile sunt destul de clare, Conpet Cireșu vrea calificarea în turul următor! „Cu toate că avem un lot de jucători decimat oarecum de accidentări, ne dorin o calificare în turul următor. Știm că Viitorul Axintele este o echipă foarte bună, care a terminat campionatul trecut pe locul cinci în seria a doua a ligii a treia, dar cred că avem în lot jucători care pot suplini cu succes pe cei cei abnsenți. Așa că noi jucăm cu gândul la calificare!” – a declarat antrenorul principal al celor de la Conpet Cireșu, Vasile Darie, care nu poate miza în partida de mâine pe Crăciun, Radu Alin, Nanu, Velicu, Gheorghe Viorel și Durbacă.

Cele două partide din Cupa României vor începe la ora 17.30, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare de joc scorul va fi unul de egalitate, se vor disputa alte două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă și după acestea, rezultatul va fi unul de egalitate, echipa calificată în turul următor al competiției va fi stabilită după executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Articol scris de Marcel Sânpetru

31 Jul. 2012, 11:37 Ligi județene
Pe aceeași temă