Viceprimarul Botoșaniului l-a bătut pe primarul Pomârlei!

09 Oct. 2011, 16:48 Ligi județene

Meciul de ieri dintre Microbuzul Botoșani și Nord Star Pomârla i-a pus față în față pe doi dintre edilii județului, viceprimarul Botoșaniului și primarul Pomârlei. La scorul de 7-0 pentru FC Microbuzul, Florin Ghiorghiță a intrat pe teren reușind la puțin timp să marcheze din interiorul careului după o pasă perfectă a lui Alin Bejan. Cu câteva minute înainte de finalul jocului, Florin Ghiorghiță a marcat pentru 12-0 stabilind astfel scorul final.

„A fost un debut frumos pe care mi-l doream de mult. Din păcate a fost împotriva celor de la Pomârla care sunt prietenii noștri. Domnul Tică Chelaru este un un tip deosebit. Îmi pare rău că a coincis și cu ziua dumnealui dar până la urmă sportul trebuie să fie sport, noi trebuie să ne vedem de treburile noastre și să nu ținem cont de absolut nimic. Noi ne urmăm parcursul în continuare. Mi-a plăcut că astăzi echipa a jucat foarte bine și pe lângă cele 12 goluri am mai avut câteva ocazii ceea ce înseamnă că jocul a mers foarte bine. Ne dorim să meargă la fel de bine și pe viitor. În condițiile astea, dacă vom câștiga săptămâna viitoare la Păltiniș cu siguranță vom fi campioni de toamnă”, a spus Florin Ghiorghiță.

Dumitru Chelariu: „Este cea mai severă înfrângere din ultimii cinci ani”

De partea cealaltă și Pomârla l-a avut în teren pe primarul comunei care a evoluat circa 60 de minute în partida cu FC Microbuzul. La final acesta s-a recunoscut învins de colegul său de partid. Dumitru Chelariu a spus că Florin Ghiorghiță îl va tachina o perioadă, dar în mod cert își va lua revanșa în returul campionatului.

„Am primit cadou 12 goluri. Măcar este de la un prieten. Am jucat cu echipa de pe ptimul loc. Îl felicit pe Florin Ghiorghiță, este prietenul meu. Noi nu am avut angajamentul care trebuia și aceste șucru ne-a costat. Este cea mai severă înfrângere din ultimii cinci ani și o vom ține minte. Singurul regret este că de acum în cadrul echipei mele politice mă va ataca mereu. Este singura lui cu care mă va ataca pe viitor. O să încerc să-mi iau revanșa pentru înfrângerea asta usturătoare”, a spus Dumitru Chelariu.

Sursa: BTOnline

09 Oct. 2011, 16:48 Ligi județene
Pe aceeași temă