Unirea Sânnicolau Mare a câștigat Cupa, în propriul fief, cu Lugojul!

25 Jun. 2012, 11:16 Ligi județene
Unirea Sânnicolau Mare a câștigat Cupa,** în propriul fief, cu Lugojul!

Deși au dominat jocul și au deschis scorul, nou promovații în C au fost învinși cu 2-1 la Sânnicolau, de o altă nou promovată, dar în D. Unirea câștigă primul trofeu în noua organigramă și merge în fazele superioare ale Cupei României. La final lugojenii, nevoiți să joace într-un ritm infernal, au acuzat arbitrajul lui Cătălin Botaș.

Miercuri la baraj, apoi joi în semifinalele Cupei și sâmbătă la Sânnicolau pentru finală. Așa a arătat traseul echipei lui Cosmin Stan în ultimele zile. Chiar și așa lugojenii au deschis rapid scorul prin Tulcan, care a marcat după doar 20 de secunde de la start. Nu a fost însă de ajuns, deoarece în minutul 35 Anghel faultează în careu și se dictează penalty, unul transformat de Stoianov, 1-1. Mai mult, CSM a rămas și în inferioritate numerică, Lucian Stoica văzând două galbene, ambele pentru proteste.

Deși nu au slăbit atacurile în partea secundă, Lugojul avea să mai fie lovit o dată, de Jivan, cu 25 de minute înainte de final. Fluierul final a adus multă bucurie în tabăra gazdelor, în timp ce oaspeții și-au îndreptat furia către oficiali.

„Păcat că la o finală avem parte de un asemenea arbitraj, a fost contra fotbalului și mai dureros e faptul că e un arbitru divzionar A, de Chițoiu nu mai vorbim”, ne-a spus Dinu Rebenciuc, fundașul Lugojului.

Unirea Sânnicolau Mare:
Mitric (46′ Crișan) – Șimon, Rejep, Miron, Telecican – T. Stoianov, Sârbu, Olariu, Galea (71′ Siminiceanu) – Cr. Radu (88′ Adopulesei), S. Jivan. Antrenor: Nicolae Căprărescu.

CSM Lugoj: Dragostin – Rebenciuc, H. Onae, Anghel (46′ Hromei) – Vânătu (85′ Ciorei), Dobra (20′ Barburescu, 76′ Argatu), Cosmin Stan, Marcu – Stoica, Tulcan, Ardelean. Antrenor: Cosmin Stan.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

25 Jun. 2012, 11:16 Ligi județene
Pe aceeași temă