Unirea Casimcea este campioană, dar la baraj merge Izbânda!

Marius ANGHEL 08 Jun. 2013, 11:14 Ligi județene
Unirea Casimcea este campioană,** dar la baraj merge Izbânda!

Primarul din Casimcea, Gheorghe Țilincă, va fi suporterul numărul unu pentru echipa din Mihail Kogălniceanu la meciul de baraj

Convocat ieri la ora 1100 pentru a stabili echipa ce va reprezenta Tulcea la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, Biroul executiv al Asociației Județene de Fotbal Tulcea a hotărât, în unanimitatea celor prezenți (Petre Badea, Vitali Finoghen, Ștefan Toma, Petrea Cîrlig și Cristian Anghel), după ce a consultat raportul Comisiei de Competiții că la seniori Liga a IV-a a fost câștigată de Unirea Casimcea iar la juniori de Arrubium Măcin.

Dacă la juniori A1 echipa din Măcin ne va reprezenta la meciul de baraj pentru accederea în faza de zonă a competiției, cel mai probabil cu echipa campioană a județului Galați, la seniori barajul va fi disputat de echipa Izbânda Hagilarea Mihail Kogălniceanu, clasată pe locul secund și care a făcut dovada că îndeplinește criteriile cerute de FRF pentru Liga a III-a.

„Avem acordul pentru a disputa meciurile de pe teren propriu fie la Babadag, fie la Tulcea pe Cozma Zaiț, dar pentru asta trebuie să câștigăm barajul cu Conpet Cireșu, o echipă care a mai fost în Liga a III-a și care e un adversar redutabil”, a declarat după aflarea deciziei Biroului executiv primarul Alexe Anastase de la Mihail Kogălniceanu.

Acesta a fost felicitat de omologul său de la Casimcea, Gheorghe Țilincă, aflat la București la lansarea unei investiții a firmei Verbund în România și a declarat: „Voi fi suporterul numărul unu pentru colegul și bunul meu prieten Alexe la meciul de baraj, dar în Cupa României, dacă va fi să jucăm finala, o să câștige ca de obicei, i-o promit, tot Casimcea”.

În timpul ședinței Biroului Executiv al AJF Tulcea, s-a primit și vestea de la FRF că Delta Tulcea nu a primit licența și că în Liga I va juca Săgeata Năvodari. „Mă bucur pentru domnul Manolache și pentru echipa sa că au reușit ceea ce mi-aș fi dorit să se întâmple la Tulcea. A dat dovadă că e profesionist”, a declarat președintele AJF Tulcea care a anunțat pentru azi o conferință de presă de final de sezon.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 08 Jun. 2013, 11:14 Ligi județene
Pe aceeași temă