Trei „bombe” în Cupă

20 Oct. 2011, 13:00 Ligi județene
Trei

Cotate cu șansa a doua, echipele Măgura Pui, Dacia Boșorod și Unirea Vețel s-au calificat în semifinalele Cupei în dauna favoritelor CS Vulcan, Jiul II Petroșani și Șoimul Băița

Surpriză de proporții în optimile de finală ale Cupei României la fotbal 2012-2013 – faza județeană Hunedoara. Liderul neînvins al Ligii a IV-a Hunedoara, CS Vulcan, a fost eliminată din competiție de echipa comunei Pui, Măgura 2010 (locul 6 în Seria I, a Ligii a V-a), care s-a impus la limită, scor 2-1!

CS Vulcan nu a fost singura favorită care a părăsit prematur Cupa. Jiul II Petroșani a fost și ea scoasă din cursă tot de o echipă de la țară, Dacia Boșorod, care s-a impus cu un sec 3-0!! La fel și Șoimul Băița, care a clacat la loviturile de departajare în fața Unirii Vețel, scor 2-6.

Nici deținătoarea trofeului, Aurul Brad (foto), nu a avut viață ușoară. Moții au avut nevoie de prelungiri și executarea loviturilor de departajare pentru a trece de Minerul Teliuc, scor final 5-4 (1-1 în timpul regulamentar). Jocurile din semifinală se vor disputa anul viitor.

Rezultatele optimilor de finală

Minerul Teliuc – Aurul Brad 4-5
(după executarea loviturilor de departajare, după 90 de minute, scor 1-1)
Zarandul Crișcior – Metalul Crișcior 1-4
Unirea Vețel (V) – Șoimul Băița (IV)
6-2
(după executarea loviturilor de departajare, după 90 de minute, scor 2-2)
Berianul Beriu (V) – Dacia Orăștie (IV) 1-4
CS Ghelari (V) – Aurul Certej (IV) 2-5
Măgura Pui (V) – CS Vulcan (IV) 2-1
Cetate Răchitova (V) – „U” Petroșani (IV) 2-3
Dacia Boșorod (V) – Jiul II Petroșani (IV)
3-0

Articol scris de Sami Tamaș

20 Oct. 2011, 13:00 Ligi județene
Pe aceeași temă