„Studenții” au luat Cupa!

15 Jun. 2012, 12:09 Ligi județene

Universitatea Petroșani a tranșat soarta finalei de partea sa până la pauză. Titularul dintre frații Belei, Radu a deschis scorul imediat ce jucătorii ambelor echipe au convenit tacit că perioada de tatonare a luat sfârșit – șut de la 12 metri pe lângă Robciuc (15).

Fără să forțeze „portocalii” au acaparat întreg terenul și au mai punctat încă odată prin Spânoche – preluare în careu și șut la colțul lung. Era minutul 21 și deja tabela de marcaj afișa scorul de 0-2 („U” a fost oaspete ieri pe stadionul Cetate).

Treziți parcă din șuturile care i-au trimis în plasa porții și simțind cum Cupa le scapă printre degete crișciorenii au căutat o variantă de a reveni rapid în joc. Însă mingea șutată de Trif din afara careului a fost deviată de un fundaș petroșănean în bara transversală de unde s-a scurs în corner (39). Același Trif s-a aflat un minut mai târziu la originea fazei din care a ieșit unicul gol al Metalului. „Centralul” Florin Anca a acordat ușor penalty la capătul unei faze în care mingea trasă de decarul Metalului la lovit în mână pe Konicika aflat în suprafața de pedeapsă. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranță de Petrișor. Scor 1-2 (40).

Însă jocul nu a fost relansat defel. În ultimul minut al primei reprize Grigoraș a stabilit scorul primei reprize cu un șut imparabil de la 16 metri (45). După pauză Soare putea face lumină totală în finală însă mingea a șutată de el de la distanță a lovit bara (58)! În rest „studenții” au numărat minutele rămase până la finalul partidei după care au dat drumul la fiestă. Una fără șampanie pentru că sunt în sesiune…

Metalul Crișcior 1 (1)
Robciuc (cpt.) – Lazăr, Torokay, Mihoc (87 Mateș), Negru (63 Tebieș) – Mihăescu (57 Chelbu), Petrișor, Deac, Faur (46 Pădurariu) – Trif, Mureșan.
Antrenor: Gheorghe Petrișor.

Universitatea Petroșani 3 (3)
Văcaru – Danciu, Spânoche, Colțișor (89 Pădurică), Asan – Puian (65 Hăncilă), Konicika (cpt.), R. Belei, Curon (79 D. Belei) – Grigoraș, Soare (81 Marton).
Antrenor: Ionuț Stelescu.

Au marcat: Petrișor (40) / R. Belei (15), Spânoche (21), Grigoraș (45).
Arbitru: Florin Anca. Asistenți: Cristian Petrean și Aurelian Băleanu (toți din Deva). Observator: Mircea Sîrbu (Leșnic).
Stadion „Cetate” din Deva”. Spectatori: 250.

Articol scris de Sami Tamaș

15 Jun. 2012, 12:09 Ligi județene
Pe aceeași temă