Start în Cupă!

01 Sep. 2011, 17:16 Ligi județene
Start în** Cupă!

44 de echipe hunedorene vor lupta pentru trofeu. Primele vor intra în joc duminică. La o săptămână de la debutul campionatului Ligii a IV-a Hunedoara, ediția 2011-2012, va porni la drum și cea de-a doua competiție rezervată jucătorilor seniori-amatori organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara: Cupa României.

Tragerea la sorți a confruntărilor din prima etapă, în care se vor întâlni exclusiv doar echipe din Liga a V-a, a avut loc ieri la sediul din strada Octavian Goga nr. 1 din Deva.

În urnă au fost introduse bilețele cu numele a doar 24 dintre cele 27 de echipe care evoluează în cel de-al doilea eșalon al județului. Urmând ca în etapa a doua a Cupei, alături de cele 12 învingătoare din prima etapă, să intre în competiție și formațiile Cetate Răchitova (Seria I), respectiv Silva Miracol Hărău și Sprint Luncoiu de Jos (Seria a II-a), plus cele 17 componente ale Ligii a IV-a Hunedoara.

Cele 12 jocuri din etapa inaugurală, care se vor disputa în manșă unică eliminatorie, sunt programate să se desfășoare duminică, 4 septembrie, cu începere de la ora 11:00, urmând ca primele echipe extrase să fie gazde.

Etapa a II-a a Cupei României, ediția 2011-2012, faza județeană Hunedoara, se va disputa miercuri, 28 septembrie. Ediția precedentă a Cupei României, faza pe județul Hunedoara, a fost câștigată de echipa Aurul Brad (foto).

DUMINICĂ‚ DE LA ORA 11:00

Meciurile primei etape din Cupa României

Victoria Dobra – Unirea Șoimuș
Real Sântandrei – Unirea Lăpugiu de Jos
Unirea Buceș – Ponorul Vața
Kay Sistemsro Ribița – Mureșul Brănișca
CS Ghelari – Cerna Lunca Cernii
Streiul Baru Mare – Dacia Boșorod
Narcisa Sălașu de Sus – Unirea Gen. Berthelot
Ulpia Sarmizegetusa – Gloria Bretea Română
Unirea Vețel – Santos Boz
Streiul Simeria Veche – Agrocompany Băcia
AS Sântămăria Orlea – Măgura Pui
Berianul Beriu – Hercules Lupeni

articol și foto de Sami Tamaș

01 Sep. 2011, 17:16 Ligi județene
Pe aceeași temă