Someșul Cărășeu, campioana sătmărenilor!

11 Jun. 2012, 12:31 Ligi județene
Someșul Cărășeu,** campioana sătmărenilor!

Sâmbătă, pe Stadionul Olimpia s-a disputat finala campionatului Ligii a IV-a de fotbal, ediția 2011/2012, între echipele Someșul Cărășeu și Schwaben Cămin. Câștigătoarele seriilor A și B ale Ligii a IV-a, Someșul Cărășeu, respectiv Schwaben Cămin au dat dovadă în acest sfârșit de săptămână, de curaj, ambiție și siguranță. Ambele formații au luptat pentru a putea ajunge la baraj. În prima repriză a partidei, Someșul a avut câteva ocazii, prima în minutul 20, atunci când portarul Căminului, Oros a ieșit de pe linia porții, iar Bozso a profitat de acest lucru și a șutat puternic, însă balonul a trecut pe lângă poartă. Opt minute mai târziu, Cărășeu mai ratează o ocazie, Merce șutând pe lângă. În minutul 30, același Merce a deschis scorul printr-un penalty acordat de arbitrul clujean, astfel că jucătorii Cărășeului au intrat la vestiare cu un avantaj minim.

Mitanul secund a fost puțin mai „anemic”, poate și din cauza căldurii foarte mari, însă în minutul 60, Merce reușește să marcheze și cel de-al doilea gol pentru Someșul. În minutul 72, portarul Căminului, Orosz îl faultează pe Merce, însă arbitrul nu a acordat lovitura liberă care se impunea. Minutele s-au scurs, ocaziile au fost mai puține, așa că scorul final a rămas 2-0.
Someșul Cărășeu va juca barajul de promovare în Liga a 3-a, cu formația bihoreană Tricolorul Alparea. Partida se va disputa la Zalău, pe terenul Armătura.

La festivitatea de premiere s-au desemnat și golgheterii Ligii a IV-a, Hagen Arnold de la formația Schwaben Cămin și Adrian Berci de la Someșul Oar marcând în acest sezon 32 de goluri. Hagen a debutat la Victoria Carei, a mai jucat barajul de promovare pentru liga a III-a când Victoria a întâlnit la Zalău, Spicul Mocira. Berci a făcut parte din lotul formației Turul Micula, pe vremea când echipa a jucat în Liga a III-a.

Someșul Cărășeu: D. Miclea – R. Rapoș, Sălăgeanu, I. Rapoș. Kolcsey, Domokos, Negrean (89 C. Miclea), Maxim, Pop, Merce (81 Nistor), Bozso.
Schwaben Cămin: Oros – Schvarczkopf (81 Murvai), Sasu, Schlakter, N. Kinczler (44 Tineghe), G. Kinczler, Belenyi, Obiș (76 Reszler), Czimerman, Hagen, Ciocotișan (55 Podină).

Foto și text de Veronica HODAS

11 Jun. 2012, 12:31 Ligi județene
Pe aceeași temă