Șoimii Pâncota a cucerit Cupa și sărbătorește eventul!

24 Jun. 2012, 12:39 Ligi județene
Șoimii Pâncota a cucerit Cupa** și sărbătorește eventul!

Bucurie totală pentru echipa lui Mihai „Ole” Roșca: după titlul de campioană județeană, a venit victoria din baraj, iar acum în vitrina Șoimilor intră și Cupa României. Proaspăt-promovata a revenit de la 0-1 în meciul cu puștii de la UTA II, care au marele merit de a fi ajuns în acest ultim act al competiției surprizelor. Ghergar deschisese scorul pentru alb-roșii, conduși de Sandu Gaica și Dan Cuedan la acest meci. Era minutul 21, dar bucuria a ținut numai 10 minute, pentru că Bulzan avea să stabilească scorul pauzei, 1-1.

Actul doi l-a avut în prim-plan pe veteranul Dumitru Mitu. Mai întâi, „Bebe” a ratat un penalty, dar și-a luat revanșa în minutul 65 cu un gol memorabil, care a reamintit de alte timpuri: mijlocașul Șoimilor a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat tot-tot ce a întâlnit în drumul către careul UTA-ei și a finalizat cu o „scăriță” de efect, 1-2 și a fost suficient ca Pâncota să ia Cupa!

UTA II:
Bodea – Ew. Wild, Al. Gornic, Manea, Nicoraș (82 Martin) – Hlistei (65 Marinescu), Raț, Lazea, Suslak – Ghergar (76 Cr. Gabor), Capătă.

Șoimii: Irimia – Bilan, Românu, Lung, Ruja – Ov. Bulzan, Mitu (90 Filimon), Fl. Rus – Fl. Pavel (89 Brozbic), C. Burian (80 C. Gîlcă).

Arbitri: Mircea Ardelean – Marius Alexa, Sebastian Pantea. Observatori: Claudiu Tripa, Gabor Biro.

Sursa: Sport Arad
FOTO: Viorel Muscă

24 Jun. 2012, 12:39 Ligi județene
Pe aceeași temă