Semifinală de cupă cu incidente la Nușfalău!

25 May. 2012, 09:51 Ligi județene
Semifinală de cupă cu incidente la Nușfalău!

La finalul meciului dintre Barcău Nușfalău și Flacăra Halmășd din tribune s-au aruncat obiecte înspre brigada de arbitri, chiar și cu o bucată de parchet care l-a rănit destul de serios pe asistentul Ionuț Costinaș

După ce la finele săptămânii trecute, Barcău Nușfalău și Flacăra Halmășd s-au duelat în campionat, la cinci zile distanță, cele două combatante s-au duelat și în semifinala Cupei României, care a avut loc tot la Nușfalău. De data aceasta, partida a fost mult mai echilibrată, formația din Halmășd dorind să-și ia revanșa după eșecul din campionat. Chiar dacă CS Barcău a deschis scorul prin Daniel Gut, finalul ia aprținut echipei din Halmășd, care a egalat în minutul 85 prin Emil Borz, după ce fostul jucător al Silvaniei a marcat de la punctul cu var. Formația gazdă a rămas în inferioritate numerică după ce Cătălin Anghel a văzut al doilea cartonaș galben, iar de pe acest lucru aveau să profite oaspeții. Când meciul se îndrepta spre cele două reprize de prelungiri, Marcel Mureșan a marcat golul victoriei în ultimele secvențe ale partidei. Dezamăgirea a fost mare în rândul jucătorilor gazdă, dar mai ales în rândul spectatorilor din tribunele Stadionului „Nicolae Mandel”.

Nervoși pe brigada de arbitri condusă de Robert Goie, unii nu și-au putut stăpâni nervii și au aruncat cu obiecte în teren. Pe lângă pungi de semințe în teren s-a aruncat cu o bucată de parchet, care l-a rănit destul de serios pe asistentul Ionuț Costinaș (foto), care de la terenul de joc a plecat direct la urgență, acesta având o plagă la umăr! Păcat că un asemenea meci, care trebuia să fie un spectacol sportiv a fost stricat de gesturile huligane ale unor spectatori.

În cealaltă semifinală Rapid Jibou s-a impus de-o manieră categorică la Silvania Cehu Silvaniei. Astfel în luna iunie vom avea parte de o finală de foc, între Flacăra Halmășd și Rapid Jibou, meci ce se va juca pe teren neutru.

Rezultatele înregistrat în semifinale:

Barcău Nușfalău – Flacăra Halmășd 1-2
Silvania Cehu Silvaniei – Rapid Jibou 1-8

Sursa: Sportul Sălăjan

25 May. 2012, 09:51 Ligi județene
Pe aceeași temă