S-au dat loviți!

08 Sep. 2011, 14:13 Ligi județene
S-au dat loviți!

Partida dintre echipele Unirea Vețel și Santoz Boz, din prima etapă a Cupei României ediția 2011-2012 – faza județeană Hunedoara, a început duminică, la ora 11:00, pe terenul „Primavera” din comuna Vețel și s-a încheiat… miercuri pe masa Comisiei de Disciplină (CD) a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

Un jucător „accidentat” la 6 minute

Pe teren jocul a durat doar 38 de minute, timp în care s-au marcat 12 goluri!! Unul în poarta gazdelor și 11 în poarta oaspeților, care au suportat tot mai greu umilința și, pe rând, au părăsit suprafața de joc motivând că sunt accidentați, până au rămas doar cinci jucători de câmp plus portarul. Cum o echipă trebuie să aibă cel puțin șapte jucători pe teren, meciul a fost oprit de arbitrul Sergiu Stanca din Orăștie și în foaia de arbitraj a fost consemnat scorul înregistrat în acel moment pe tabela de marcaj, așa cum prevede regulamentul de joc.

Gestul jucătorilor din Boz care au părăsit terenul pe targă (foto) sau șchiopătând ” pretinzând că sunt accidentați” a fost apreciat de membrii Comisiei de Disciplină drept „desconsiderare a competiției” și amendat cu suma de 200 de lei. „Cadrul medical de la acest joc nu a consemnat în raportul de arbitraj nici o accidentare”, astfel și-a motivat CD decizia.

Ploaie de goluri

68 de goluri s-au înscris în cele 12 jocuri din prima etapă a Cupei României, ediția 2011-2012 – faza județeană Hunedoara. Cele mai multe au fost reușite de echipa comunei Vețel, Unirea care s-a impus cu categoricul scor de 11 la 1!!, în fața formației Santos Boz. Dintre celelalte 11 echipe care au obținut calificarea în etapa a doua a competiției, multe goluri au mai marcat formațiile: Berianul Beriu, scor 7-3 cu Hercules Lupeni, respectiv Agrocompany Băcia și Măgura Pui, victorii externe cu 5-0 la Streiul Simeria Veche, respectiv AS Sântămăria Orlea. Faza următoare a competiției în care vor intra și echipele din Liga a IV-a Hunedoara inclusiv deținătoarea trofeului, Aurul Brad (foto) este programată la finalul lunii, pe 28 septembrie.

CUPA ROMÂNIEI -ediția 2011-2012, faza județeană Hunedoara

Rezultatele etapei I, duminică, 4 septembrie

VICTORIA DOBRA – Unirea Șoimuș 3-0
REAL SÂNTANDREI – Unirea Lăpugiu de Jos 5-2
Unirea Buceș – PONORUL VAȚA 1-4
KAY SISTEMSRO RIBIȚA – Mureșul Brănișca 3-0
CS GHELARI – Cerna Lunca Cernii 2-1
Streiul Baru Mare – DACIA BOȘOROD 2-6
Narcisa Sălașu de Sus – UNIREA GEN. BERTHELOT 1-3
ULPIA SARMISEGETUSA – Gloria Bretea Română 2-1
Streiul Simeria Veche – AGROCOMPANY BĂ‚CIA 0-5
AS Sântămăria Orlea – MĂ‚GURA PUI 0-5
BERIANUL BERIU – Hercules Lupeni 7-3
UNIREA VEȚEL – Santos Boz
11-1
(meci întrerupt în minutul 38 din cauză că echipa Santos Boz a rămas în doar 6 jucători)

NOTĂ‚: Echipele scrise cu majuscule s-au calificat în etapa a doua a competiției, care se va disputa miercuri, 28 septembrie, și în care, alături de cele 12 învingătoare din prima etapă, vor intra în competiție alte trei formații din Liga a V-a Hunedoara: Cetate Răchitova (Seria I), respectiv Silva Miracol Hărău și Sprint Luncoiu de Jos (Seria a II-a), plus cele 17 componente ale Ligii a IV-a Hunedoara.

Articol și foto Sami Tamaș

08 Sep. 2011, 14:13 Ligi județene
Pe aceeași temă