Ripensia – U Cluj se joacă pe „Dan Păltinișanu”! Cât costă un bilet la reeditarea finalei din 1934

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 14:14 Ligi județene
Ripensia - U Cluj se joacă pe „Dan Păltinișanu

Meciul Ripensia Timișoara – Universitatea Cluj, din șaisprezecimile Cupei României, se va disputa marți, de la ora 18:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Cele două echipe s-au întâlnit în 1934, chiar în prima finală din istoria acestei competiții. Atunci, Ripensia s-a impus cu 3-2 la Timișoara. Clujenii au făcut, însă, o contestație, cerând ca ultimul act să aibă loc pe teren neutru. Dorința le-a fost îndeplinită, iar rejucarea finalei a avut loc la București, udne Ripensia a învins din nou, de data aceasta cu 5-0.

„Ripi”, care acum joacă în liga a cincea, va juca marți abia pentru a doua oară în istorie pe marele stadion timișorean. Prima dată au făcut-o în vara acestui an, când au disputant ultimul act al Cupei României, faza pe județ. Victoria cu 1-0 în fața celor de la CS Ghiroda le-a oferit dreptul timișorenilor de a participa,alături de echipele din primele trei ligi, în actuala ediție a Cupei României.

S-au stabilit prețurile biletelor pentru meciul de marți, Ripensia – U Cluj. Spectatorii de la tribuna I și a II-a vor plăti 10 lei pentru un bilet, în vreme ce intrarea la tribuna 0 costă 20 de lei, iar un bilet la zona VIP poate fi achiziționat cu 25 de lei. Tinerii care nu au împlinit încă 18 ani, precum și persoanele care au peste 60 de ani beneficiază de intarre gratuită.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 14:14 Ligi județene
Pe aceeași temă