Raul Briciu: „E greu când joci în cinci-șase jucători”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 23:51 Ligi județene
Raul Briciu:**

Mijlocașul Raul Briciu a avut cea mai mare ocazie a Ripensiei de a marca golul de onoare, dar recunoaște că scorul de 0-3 reflectă cele întâmplate în teren.

„Cred că diferența e corectă. A fost un meci în care ei au jucat mai bine. Noi am intrat puțin panicați, câțiva dintre colegii mei nu s-au ridicat la nivelul meciului, de frică probabil și e foarte greu când joci în cinci-șase jucători, mai ales împotriva unei echipe care s-a văzut că joacă un fotbal frumos, în forță, în viteză, toate calitățile. Felicitări lor”, a spus Briciu.

Decarul Ripensiei a reacționat astfel la declarația lui Radu Suciu, care a afirmat că unii dintre jucătorii timișoreni au fost individualiști: „Mulți dintre jucători, probabil din cauza emoțiilor, a presiunii, nu s-au ridicat la nivelul meciului. Nu se pune problema de individualism, erau niște spații care trebuiau exploatate, ei sunt jucători buni, știu să închidă culoarele respective și noi nu am reușit să profităm”.

Referitor la planurile de viitor ale Ripensiei, Briciu a spus: „După calculele mele, ajungem în Liga I în patru ani. Nu, glumesc. Ripensia încearcă să facă de la an la an cât mai bine. Noi încercăm, ne străduim, o să plecăm noi, o să vină alții și până la urmă cineva o să ducă Ripensia în Liga I, sunt sigur de asta”.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 23:51 Ligi județene
Pe aceeași temă