Primă specială pentru Stelian de la fratele Bănel Nicoliță. CS Făurei face spectacol în Brăila sub conducerea fostului stelist

Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 10:56 Ligi județene

După derby-ul de la Cazasu, câștigat de CS Făurei cu 6-1, Bănel Nicoliță era mulțumit de joc și de rezultat, iar primul jucător felicitat a fost fratele său, Stelian Nicoliță, care a realizat un hattrick. Pentru cele trei goluri înscrise, Stelian a primit și bonusul promis la pauză de Bănel, o primă specială. De altfel, fostul internațional și-a motivat elevii în pauză așa cum fac antrenorii echipelor divizionare.

„Eu le-am spus că-i înțeleg de ce nu au combinat la firul ierbii, terenul ne-a dezavantajat foarte mult, dar i-am sfătuit să caute să aibă posesia mingei și să pună presiune asupra careului advers, iar jucătorii au respectat întocmai sarcinile trasate. Dovadă sunt cele patru goluri pe care le-au marcat după pauză. Lui Stelian i-am promis o primă specială dacă marchează, el nu numai că a înscris, dar chiar a realizat un hattrick și, evident, și-a primit imediat după meci recompensa”, a declarat fostul internațional pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Bănel Nicoliță a mai spus că a rămas plăcut impresionat de atmosfera care este în fotbalul județean brăilean. „Noi am făcut un meci bun și rezultatul reflectă acest lucru. Am creat un grup frumos la Făurei, care se va omogeniza de la meci la meci. Mulți ani nu am mai avut tangență cu fotbalul județean și mă bucur că încet încet aducem lumea pe stadioanele unde evoluăm”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Peste 500 de iubitori ai sportului rege au urmărit din tribuna stadionului din Cazasu sau de pe marginea terenului jocul din etapa a 2-a a Ligii a IV-a Brăila dintre Victoria și CS Făurei, majoritatea fiind curioși să vadă la lucru echipa lui Bănel Nicoliță. Vlad Omer (2), Chirică, Stelian Nicoliță (3), respectiv Pavelescu au înscris golurile meciului câștigat de formația oaspete.

În prima etapă, echipa lui Bănel Nicoliță a câștigat cu 3-1 meciul de pe teren propriu cu Viitorul Însurăței. CS Făurei are punctaj maxim după primele două etape și este lider în Liga a IV-a Brăila datorită golaverajului, 9-2. Gloria Movila Miresii și Victoria Traian au și ele punctaj maxim după desfășurarea primelor două etape.

Dacia Unirea 2 Brăila învinsă la scor de Voința Șuțești

Surpriza etapei a doua a fost realizată de Voința Șuțești care a câștigat la scor, 5-0, partida cu satelitul Daciei Unirea la care au evoluat câțiva jucători de la prima echipă. Pentru Voința Șuțești au înscris Iulian Manea (5), Samuilă (28 – autogol), Călin (35), Marius Bosoi (49), Fănel Cârlan (72).

Un meci cu răsturnări de scor s-a desfășurat pe stadionul „Ștefan Vrăbioru” din Ianca, între Viitorul Ianca și Victoria Traian. Gazdele au condus cu 3-1, însă după expirarea timpului regulamentar de joc toate punctele au intrat în contul formației vizitatoare, Victoria Traian, care s-a impus cu 4-3. Daniel Cazan de două ori și Bratosin au înscris pentru Viitorul, Postolea cu o „dublă”, Pârlițeanu și Ciocan au semnat golurile învingătorilor.

Cu efectivul complet, formația pregătită de Ionel Drăgoi, Gloria Movila Miresii, a câștigat cu 5-1 partida de la Pandurii Tudor Vladimirescu, golurile învingătorilor fiind realizate de Dumitrana (5, 12), Spiță, Dan Ciupercă și Munteanu.

Viitorul Însurăței a bifat primul succes din această ediție de campionat, 4-1, în disputa cu nou promovata Dunărea Tichilești. Marius Moldoveanu și Marius Coman au realizat câte o „dublă” fiecare pentru gazde.

Rezultatele înregistrate în etapa a 2-a:

Viitorul Însurăței – Dunărea Tichilești 4-1
Victoria Cazasu – CS Făurei 1-6
Voința Șuțești – Dacia Unirea 2 Brăila 5-0
Pandurii Tudor Vladimirescu – Gloria Movila Miresii 1-5
Viitorul Ianca – Victoria Traian 3-4

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 10:56 Ligi județene
Pe aceeași temă