Petrolul Roata Cartojani, campioana județului Giurgiu

Mihai Andries 10 Jun. 2014, 18:01 Ligi județene
Petrolul Roata Cartojani,** campioana județului Giurgiu

Pe cochetul stadion din Izvoarele s-a desfășurat miercuri, 4 iunie, finala Ligii a patra la fotbal din județul Giurgiu. În finală s-au întâlnit Petrolul Roata Cartojani și Mihai Viteazul Călugăreni. A fost un meci echilibrat în care ambele echipe și-au adus contribuția la spectacolul fotbalistic oferit celor peste 700 de spectatori prezenți în tribunele stadionului.

Campioana județului Giurgiu s-a decis în urma loviturilor de departajare, unde Petrolul Roata Cartojani a reușit să înscrie șase penalty-uri, în timp ce Călugăreni a reușit doar cinci. Și cum scorul s-a terminat după 120 de minute 1-1, rezultatul final a fost 7-6 pentru Petrolul Cartojani.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA FINALA PETROLUL ROATA CARTOJANI – MIHAI VITEAZUL CĂ‚LUGĂ‚RENI

Scorul a fost deschis în minutul 6 de M. Ștefan, iar cei din Călugăreni au egalat în minutul 50 prin Ochetan. Campioana județului Giurgiu, Petrolul Roata Cartojani va întâlni, sâmbătă, 21 iunie, la Ploiești pe campioana județului Călărași, Înainte Modelu, în meci de baraj pentru promovarea în Liga a treia.

Petrolul: Stan, M. Călin, Mareș, Boțoroagă, V. Marina, G. Anghelin, Jugănaru, C. Anghelin, Neacșu, M. Ștefan, Paraschiv.
Au mai jucat: C. Șerban, I. Șerban, Marcu.
Antrenor: Ștefănel Udroiu.

Călugăreni: Popa, Ivancea, C. Mihai, N. Radu, Coman, Vlad, Ochetan, State, Săndulescu, Trandafir, Gurgu.
Au mai jucat: Dobre  și Iancu.
Antrenor: Gheorghe Scarlat.

Mihai Andries 10 Jun. 2014, 18:01 Ligi județene
Pe aceeași temă