Mera și Naidin se pregătesc cu ASU Poli. Echipa lui Codrea joacă miercuri cu Millenium în Cupă

Mera și Naidin se pregătesc cu ASU Poli.** Echipa lui Codrea joacă miercuri cu Millenium în Cupă

ASU Politehnica se pregătește de duelul din Cupa României cu Giarmata, dar acuză probleme de lot. Totuși, cu alb-violeții s-au pregătit în ultimele zile câteva nume importante pentru o echipă de ligă inferioară. Deși probabil nu vor putea fi legitimați toți până la partida de mâine, Ioan Mera, Leonard Naidin sau Lucian Gavriluță ar putea întări gruparea susținută de galeria Politehnicii.

Mera (27 ani) s-a despărțit de ACS Poli și a ales să se pregătească din nou cu echipa de pe „Știința”. Un alt jucător cu mare experiență în Liga I, Leonard Naidin (34 ani) s-a antrenat și el ieri alături de ASU. El a evoluat ultima dată chiar la adversara din Cupă a violeților, Millenium Giarmata.

Surprize sunt și apariția la pregătirea de la Baza 2 a doi jucători de la CS Ghiroda. Fundașul stânga Lucian Gavriluță (ex-Poli II) și mijlocașul Brian Filimon.

ASU Poli a rămas deja fără doi titulari din sezonul trecut, Birău și Taub urcând în eșalonul secund la Câmpina, respectiv Caransebeș. De asemenea echipa UPT trebuia să negocieze rămânerea altor jucători împrumutați, precum Ghinescu sau Ionaș. La începutul pregătirilor la echipa antrenată de Paul Codrea au sosit mai mulți jucători, printre care și Narcis Damian (ex-Poli II). Rămâne de văzut dacă o parte dintre aceștia vor putea fi legitimați la timp de alb-violeți pentru primul joc oficial.

Partida ASU Poli – Millenium Giarmata se dispută mâine, de la ora 17.30 în Faza I a Cupei României.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă