Inter Cizer, sponsorizată de Șahtior Donețk!

05 Nov. 2011, 15:55 Ligi județene

Fotbalul din Sălaj continuă să uimească. Dacă până acum am fost obișnuiți cu bătăi, agresări de arbitri divizionari, meciuri multe decise la „masa verde”, a venit momentul să vorbim și despre lucruri inedite. Cu toate că nu și-a depus candidatura pentru pozițiile superioare ale clasamentului Ligii a IV-a, Inter Cizer arată a echipă mare. Cel puțin prin prisma echipamentului. Ionuț Coste și compania au dat tradiționalele tricouri alb-verzi pe altele mult mai spectaculoase. Și nu ne referim doar la firmă, ci și la proveniența lor.

De câteva etape, formația din Cizer aduce mai mult a Șahtior Donețk. Și asta pentru că echipamentele de joc chiar provin din Ucraina. Patronul echipei, Ioan Criste, este bun prieten cu nașul șimleuanului Țețe Hexan, maseorul echipei antrenate de Mircea Lucescu, dar și al naționalei României.

Vezi ce declară conducătorul echipei din Liga a IV-a Sălaj despre colaborarea cu Șahtior Donețk

Cine știe, mai în glumă, mai în serios, poate pe viitor vom asista și la o colaborare între cele două grupări. Oricum, acest lucru a început de pe acum, deoarece pe tricoul purtat de Andrei Adolean duminică la Gâlgău Almașului era trecut numele brazilianului Eduardo.

05 Nov. 2011, 15:55 Ligi județene
Pe aceeași temă