Iancu le bagă bețe-n roate suporterilor timișoreni! Ce solicitare a făcut la TAS

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Oct. 2013, 23:55 Actualizat: 23 Oct. 2013, 23:56 Ligi județene
Iancu le bagă bețe-n roate suporterilor timișoreni!  Ce solicitare a făcut la TAS

Societatea patronată de Marian Iancu, SC Politehnica Timișoara, aflată în insolvență, a trimis un document la Asociația Județeană de Fotbal Timiș prin care îi cheamă la TAS pentru o mediere pe reprezentații clubului ASU Politehnica Timișoara, pe reprezenzații AJF și pe reprezentații FRF. Acesta este un pas preliminar înaintea unui litigiu. Întrucât au existat foarte multe procese la TAS în care au fost implicate cluburi românești este necesar ca înaintea unui proces să se încerce o mediere.

Marian Iancu, care și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a dona palmaresul și culorile Politehnicii Timișoara clubului ACS Poli (fostul ACS Recaș), dorește să le interzică reprezentanților clubului din Liga a 4-a să foloseasca numele Politehnica și culorile alb-violet.

Sebastian Novovic, liderul suporterilor timișoreni care susțin activ ASU Politehnica, a declarat că niciun reprezentant al acestei grupări nu se va prezenta la medierea de la TAS inițiată de Marian Iancu.

„Marian Iancu este persona non-grata, clubul său este dezafiliat, deci nu există, așa că noi nu vom da curs acestei invitații la mediere. Îi transmitem lui Marian Iancu să ne lase să ne pregătim de Champions League”, a declarat Novovic în cadrul unei conferințe de presă.

Articol scris de Radu FAUR

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Oct. 2013, 23:55 Actualizat: 23 Oct. 2013, 23:56 Ligi județene
Pe aceeași temă