Fortino și Victoria se bat miercuri pentru cucerirea Cupei

05 Jun. 2012, 18:51 Ligi județene
Fortino și Victoria** se bat miercuri pentru cucerirea Cupei

Miercuri după amiază, cu începere de la ora 17-30, la Traian va avea loc finala Cupei României la fotbal, etapa județeană, între Victoria Traian și Fortino Ianca, acestea fiind la ora actuală cele mai bune formații din fotbalul brăilean.

Ambele formații au ambiții nebănuite pentru a intra în posesia râvnitului trofeu, cel mai înverșunat fiind patronul de la Fortino Ianca: „Mergem să-i batem la ei acasă să-i batem, pentru că nu merită să câștige! Sunt o campioană mincinoasă care joacă barajul pentru divizia C fără să merite! Au avut tupeul sa-mi cumpere antrenorul la acel 2-2, al nostru, de acasă cu Voința Vișani, motiv pentru care l-am și dat afară pe Ciucașu, fostul antrenor! Au cumpărat și meciul cu Făureiul din ultima etapă, dar să-i vedem la baraj! Să vă mai spun ultima bombă: Ion Viorel, va fi antrenorul nostru din toamnă, deoarece am semnat deja un pre-contract, și vom juca și noi în liga a treia din toamnă! Veți vedea! Așa că ne ducem la Traian să câștigăm, pentru a le arăta tuturor că suntem mai buni ca ei!”– a declarat Fănel Făluță, finanțatorul celor de la Fortino Ianca

„Nu mă interesează ceea ce a spus patonul celor de la Ianca! Noi am ajuns aici pe munca și pe puterile noastre. Le vom demonstra acest lucru la meciul de mâine (miercuri 6 iunie), și-i vom bate așa cum am făcut-o și în cele două meciuri directe. Vrem să câștigăm Cupa, pentru a ne încununa un sezon bun, chiar dacă nu-l vom avea în teren pe Veber, suspendat pentru că a fost eliminat în partida cu CS Făurei!”– a fost replica lui Nicușor Abăseacă, finanțatorul echipei din Traian.

Finala Cupei României, etapa județelui Brăila, va fi arbitrată de Daniel Decă (la centru) acesta fiind ajutat la cele două tușe de Evelin Smeu și Marius Titirișcă, toți din Brăila!

Acum rămâne să vedem cine a avut dreptate: Fănel Băluță sau Nicușor Abăseacă!

Articol scris de Valentin Constantinescu

05 Jun. 2012, 18:51 Ligi județene
Pe aceeași temă