Doi fotbaliști vrânceni, morți în accident

05 Mar. 2012, 11:49 Ligi județene

Doi tineri au murit în această dimineață într-un accident rutier. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 3.30 pe Drumul European, la ieșirea din Focșani, spre Garoafa. Potrivit primelor date, un tânăr de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, din cauza vitezei s-a lovit de un TIR și apoi s-a răsturnat pe câmp. În urma impactului violent, șoferul, care practică taximetria, și unul dintre pasageri au murit. O altă persoană care se afla în mașină, dar avea cuplată centura de siguranță, a scăpat cu viața. Potrivit unor surse, în momentul accidentului Mercedesul rula cu viteza de 200 de km/h.

Taxi-ul în care se aflau cei trei s-a făcut praf, resturi din acesta împrăștiindu-se pe zeci de metri distanță. La fața locului a ajuns și descarcerea pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Impactul a fost atât de violent încât șoferul Ionel Cobzaru ar fi fost decapitat. De asemenea, Dorel Mihăiță Dumitrescu, în vârstă de 28 de ani a murit și el în urma impactului extrem de violent.

Cobzaru și Dumitrescu erau jucători la formația Publimax Vrîncioaia, formație care activează în liga a cincea din Vrancea. Singurul supraviețuitor al accidentului este Adrian Fusaru, fratele campionului mondial la karate Daniel Fusaru.

Potrivit medicilor, supraviețuitorul s-a ales cu un traumatism la antebraț și mâna stângă și contuzie craniană minoră. A primit internare de zi la Secția de Chirurgie și a cerut să fie transferat la Spitalul Militar din Focșani.

Dimineață, la locul accidentului cunoscuții celor trei au aprins o lumânare.

Articol scris de George Dumitru

05 Mar. 2012, 11:49 Ligi județene
Pe aceeași temă