Dobra, tânărul erou al Lugojului: „Aștept să înceapă Divizia C!”

23 Jun. 2012, 12:10 Ligi județene
Dobra, tânărul erou al Lugojului:**

La numai 18 ani a deschis drumul echipei sale spre victorie în meciul de baraj pentru Liga a III-a. Beniamin Dobra a fost omul meciului cu Pandurii Cerneți, scor 3-0, după ce a intrat în teren din postura de rezervă și a spart imediat ghinionul ratărilor pentru alb-albaștri.

„Mă simt foarte bine, și aștept să înceapă Divizia C. Sper să facem o figură frumoasă și acolo. Am ratat multe ocazii de gol, a fost foarte greu… După ce am marcat cele două goluri Micșa mi-a dat banderola. Sunt foarte fericit, când am intrat mă așteptam să marchez dar nu așa repede”, a spus Dobra.

Tânărul mijlocaș ofensiv a intrat în minutul 66 în locul atacantului Barburescu și a deschis scorul după doar două minute, reușind astfle ceea ce colegii săi, mulți dintre ei mai mari și experimentați, s-au chinuit vreme de mai bine de o oră într-o căldură dogoritoare de iunie. Dobra a reluat pe jos din careu, o minge sărită din bara porții la șutul lui Ardelean. Iar peste alte două minute a semnat desprinderea bănățenilor, de această dată din penalty, unde e nevoie de un alt set de calități.

Beniamin Dobra va fi cu siguranță unul dintre tinerii de urmărit ai Diviziei C. Juniorul a fost crescut de CSȘ Lugoj și joacă în D din 2010. În sezonul 2011-2012 a marcat de două ori în 18 apariții cu CSM în campionat. Antrenorul Cosmin Stan îi prevede un viitor frumos celui care este fan Andriy Shevchenko. „Am mare încredere în el și sunt convins că va face pasul spre eșaloanele superioare”, a punctat tânărul tehnician al Lugojului.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

23 Jun. 2012, 12:10 Ligi județene
Pe aceeași temă