Debut pentru Delta 2013 la Tulcea pe Cozma Zaiț!

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 17:43 Ligi județene
Debut pentru Delta 2013** la Tulcea pe Cozma Zaiț!

Chiar dacă zilele trecute au fost unele false fricțiuni cu privire la accesul fotbaliștilor de la CS Delta 2013 Tulcea pe stadionul „Cozma Zaiț”, de ieri toată povestea, din care s-a cam făcut armăsar deși nici măcar n-a fost țânțar, s-a rezolvat favorabil.

Potrivit președintelui CS Delta 2013 Tulcea, Florentin Manolache, Direcția de Întreținere și Administrare a Patrimoniului din cadrul Primăriei Tulcea a semnat, cu maximă operativitate, documentul prin care dă dreptul de folosință pentru baza sportivă din Șoseaua Agighiolului astfel încât echipa de Liga a IV-a și juniorii acesteia să poată juca meciurile oficiale acolo și să se poată antrena.

„A fost clar o neînțelegere și chiar e păcat că s-a întețeles greșit că cineva anume din primărie ne interzice accesul acolo. Avem deja, după o zi după ce am depus solicitarea, acordul pentru a ne antrena și juca acolo, acord scris obținut cu maximă operativitate aș spune” a declarat Florentin Manolache.

Dintre echipele cotate cu șanse la play-off, Delta 2013 Tulcea are duminică primul antrenament cu public pe teren propriu contra celor de la Național Somova, echipă care a solicitat reprogramarea meciului cu Șoimii Topolog și care s-ar putea retrage totuși din campionat din motive financiare.

După un meci dificil în prima etapă cu Granitul Babadag, câștigat la limită cu 3-2, Razim Jurilovca, o echipă cu foarte mulți campioni de la Casimcea, are o deplasare foarte grea la Turcoaia contra celor de la Troesmis. Echipa primarului Neculai Sandu, unul dintre cei mai înfocați primari din fotbalul tulcean, are de departe cel mai greu program din prima parte a turului de campionat, cu meciuri dificile unul după altul.

Dacă capul de afiș al etapei este meciul de la Turcoaia și la Sarichioi se va juca un meci derby cu mari orgolii de fiecare parte, cele două echipe având o adversitate cronică de decenii. Într-un meci amical din Cupa Pescărușul a câștigat luna trecută echipa din Sarichioi, în Cupa României s-a impus Granitul după un meci cu cântec aprig disputat, iar acum la Sarichioi … vom vedea duminică!

Articol scris de Irinel Calin

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 17:43 Ligi județene
Pe aceeași temă