Dan Alexa revine pe teren ca jucător. Antrenorul lui ACS Poli va juca în alb-violet pentru o echipă din Timiș

Marius ANGHEL 14 Aug. 2015, 02:02 Ligi județene

„Chirurgul” revine pe teren. Nu ca antrenor, ci ca jucător. Dan Alexa (35 ani), tehnicianul echipei ACS Poli Timișoara, își pune din nou ghetele de fotbal în picioare și revine pe gazon în meciuri oficiale, ce-i drept în campionatul Ligii a 5-a Timiș. Cei care l-au convins să facă acest lucru sunt alb-violeții de la FC Bazoș. Alexa va evolua la acest club în limita timpului disponibil, atunci când nu va fi ocupat cu antrenamentele și cu meciurile de Liga 1.

„După ce de-a lungul timpului jucători ca Emil Samargi de liga II sau Emerich Vascko liga I au evoluat pentru FC Bazoș, astăzi a venit rândul unui fost internațional de a evolua pentru Bazoș. Căpitan de echipă la Poli Timișoara, jucător la Dinamo și Rapid, Dan Alexa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îi urăm bun venit în familia FC Bazoș oferindu-i tricoul cu nr. 5″, anunță clubul timișean pe site-ul oficial.

Dan Alexa a pus ghetele în cui la începutul anului 2014, atunci când a renunțat la contractul cu Anorthosis Famagusta pentru a o prelua în Liga 1 pe ACS Poli. După un retur în care nu a mai putut salva mare lucru, „Chirurgul” debuta cu stândul ca antrenor și retrograda în Liga 2, acolo de unde în sezonul următor promova la pas cu timișorenii. Acum, Alexa revine pe teren și la insistențele finului său, Sorin Tomoș, antrenor – jucător la FC Bazoș.

„Sub egida demarată de clubul nostru, sperăm ca „Chirurgul” să ne ajute cu tot ce poate în teren din vasta sa experiență de fotbalist și să ofere încredere tinerilor coechipieri, alături de antrenorul Sorin Tomoș, cel căruia îi revine un mare merit în realizarea acestui transfer. Baftă Dane și îți mulțumim de încrederea acordată!”, mai este scris pe site-ul echipei FC Bazoș.

Alexa ar putea debuta la noua sa echipă chiar în această duminică, în meciul din deplasare cu AS Recaș. Acest lucru e posibil și pentru că ACS Poli joacă în campionatul Ligii 1 sâmbătă, de la ora 18:30, la Timișoare, cu CS U Craiova.

La FC Bazoș, Dan Alexa îi va avea coechipieri în linia de mijloc pe Bogdan Fer, Lucian Ignea, Vasile Mecleș, Cristian Toroni și chiar pe antrenorul-jucător și fin al său Sorin Tomoș.

Marius ANGHEL 14 Aug. 2015, 02:02 Ligi județene
Pe aceeași temă