Cupa a ajuns la Blejoi!

21 Jun. 2012, 18:59 Ligi județene
Cupa a ajuns la Blejoi!

În ultimul act al Cupei României, faza județeană, formația CS Vispești Blejoi a intrat în posesia trofeului, după ce a dispus de CSM Câmpina cu scorul de 4-2. La pauză, diferența de scor era una de neprezentare (3-0) în favoarea elevilor antrenorului Victor Roșca.

Încă din startul partidei, echipa mai bună, am numit aici gruparea din Blejoi, s-a instalat în jumătatea CSM-ului câmpinean, astfel că ocaziile de poartă nu au întârziat să apară. Primele 45 de minute au fost groaznice pentru oameni lui Ion Burchi, care după ce l-au pierdut pe principalul marcator din campionat, Marius Mihai (n.n. – a ieșit accidentat în minutul 18, fiind înlocuit de camerunezul Blanc Miss), au încasat trei goluri: Bridinel (31 – șut de la 11 metri, după o pasă ideală a lui Nincă), Catană (32 – a marcat pe lângă Boșilcă) și Onuț (45+1 – a transformat precis penaltiul scos de același Catană). De altfel, pe durata primului mitan, echipa din al doilea municipiu al județului a părut ca fiind una fricoasă, incapabilă să pună probleme partenerului de întrecere. Doar prin șuturile de la distanță și schimbările de direcție ale lui Stroe, CSM-ul a arătat că se află pe teren, însă greșelile din defensivă au făcut diferențaîn favoarea blejoienilor. În actul secund, câmpinenii și-au adus aminte că disputa finala Cupei României, și au încercat să joace fotbal. Le-a ieșit pe alocuri (n.n. – au marcat prin Budileanu și Blanc Miss), dar elevii lui Victor Roșca nu le-au lăsat prea multe șanse, pentru că nu degeaba au câștigat, din întâlnirile directe în campionat, patru puncte din șase posibile. În cele din urmă, echipa mai valoroasă s-a ales cu trofeul, spălând, astfel, neșansa câștigări Ligi A Prahova, întrecere în care și-au pus mari speranțe la începutul acestuia.

Răzvan Catană – one man show

Cel mai bun om al partidei de la finala Cupei României, varianta locală, a fost mijlocașul ofensiv al Vispeștiului Răzvan Catană. A marcat de două ori în poarta lui Boșilcă, în minutele 32 și 61, fiind, totodată, cel care a scos penaltiul prin care fostul prim divizionar, l-am numit aici pe Bogdan Onuț, și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Ambele reușite semnate de Catană au fost frumoase, dar, de departe, golul secund al său a lăsat cu gura căscată cei aproximativ 1000 de oameni prezenți la meci. Mai exact, în minutul 61 a plecat cu balonul de la mijlocul terenului, a dejucat pasul la offsaid al defensivei din Câmpina și a marcat pe lângă portarul Boșilcă, ieșit în întâmpinare. Se poate spune că Răzvan Catană a fost „one man show”, după cum spun specialiștii în sport de peste ocean.

Roșca a supărat pe toată lumea

Fostul tehnician al Petrolului Ploiești, Victor Roșca, actualmente antrenor la CS Vispești-Blejoi nu a rezistat pe banca tehnică până la finele partidei. În minutul 59 a fost eliminat de arbitrul Ovidiu Oprea, după ce rezerva Ionuț Neagu i-a atras atenția centrulului partidei că Roșca „a sărit calul”. Nu este prima abatere de acest gen în campionat, antrenorul Vispeștiului fiind eliminat, în mai multe rânduri, în sezonul recent încheiat de către fluierași locali.
Nu doar pe arbitrii întâlniri i-a supărat Roșca, ci și pe experimentatul mijlocaș al său Cristi Vlad. În momentul când l-a schimbat (n.n – minutul 74), fostul găzar i-a reproșat motivul pentru care l-a scos de pe teren. În schimb, Roșca i-a transmis că mai era cinci minute de jucat și că trebuia să fie înlocuit. În realitate mai erau 16 minute de jucat, plus cele 3 de prelungire arătate de centralul ploieștean.

CS Vispești Blejoi – CSM Câmpina 4-2 (3-0)
Stadion: „Conpet”, Strejnic. Spectatori: circa 1.000. Au marcat: Bridinel (31), R. Catană (32, 61), Onuț (45+1-penalti)/Budileanu (53), Blanc Miss (65).

CS Vispești: Manea – Năescu (50 I. Radu), Popa, Onuț (cpt), Nincă – Cr. Vlad (74 Răducanu), Secrețeanu – D. Nae (84 Steriu), Bridinel, R. Catană – Fl. Gheorghe (78 O. Gheorghe). Rezerve neutilizate: Nuță – Simion. Antrenor: Victor Roșca.
CSM: Boșilcă – G. Radu (88 Bej), Zapodeanu, Gânju (cpt), Budileanu – Burloiu – Vintilă (54 Hromei) (80 Negoiasa), Stroe, Ilioiu, Olteanu – Mihai (18 Blanc Miss). Rezerve neutilizate: Lepădatu – Chivu. Antrenor: Ion Burchi.

Arbitri: Ovidiu Oprea – Louis Oprescu (ambii, din Ploiești) și Cristian Lefter (Urlați). Rezervă: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli). Observator: Constantin Miclea (Bușteni).
Cartonașe galbene: Secrețeanu (37), Popa (45), R. Catană (47), O. Gheorghe (90+2)/Ilioiu (28), Budileanu (44), Boșilcă (45+1), Olteanu (79).
Jucătorul meciului: Răzvan Catană (CS Vispești).

Sursa: Ziarul Prahova

21 Jun. 2012, 18:59 Ligi județene
Pe aceeași temă