Clejaniul și Mihăileștiul revin la viață, dar la județ!

15 Aug. 2012, 13:26 Ligi județene
Clejaniul și Mihăileștiul revin la viață, dar la județ!

Reprezentantele Giurgiului în Liga a III-a în sezonul trecut, Argeșul Mihăilești și Rapid Clejani au abandonat atunci competiția în plin sezon. Rapidiștii au fost primii care au făcut acest gest din cauza arbitrajelor, în timp ce Mihăileștiul a ales această soluție din cauza problemelor financiare. Sezonul 2012-2013 le readuce la viață pe cele două echipe, dar în Liga a IV-a, acolo unde va evolua și campioana en-titre Avântul Florești, după ce s-a decis pe plan local că nu sunt bani pentru Liga a III-a, deși echipa promovase la baraj.

18 echipe în loc de 24

Ședința de sâmbăta trecută a AJF Giurgiu a fost una furtunoasă, cu mulți nervi și discuții în contradictoriu, totul pornind de la problema formulei de desfășurare a noului sezon. În cele din urmă, deși s-a făcut lobby și pentru varianta cu două serii de 12, s-a mers pe formula cu o serie de 18 echipe. Astfel, la startul competiției care va avea loc sâmbătă care vine, cel mai probabil de la ora 18, se vor alinia Avântul Florești, Nova Force Giurgiu, FC Bolintin Vale, Viitorul Vedea, Adunații Copăceni, Spicul Izvoru, AS Prundu, AS Scărișoara, Zmeii Ogrezeni, Dragonii Ogrezeni, Progresul Palanca, Voința Slobozia, Dunărea Oinacu, Inter Zorile, Real Vărăști, AS Ghimpați, Argeșul Mihăilești și Rapid Clejani

Au retrogradat AS Crevedia, Constructorul Bolintin Deal, Constructorul Malu Spart și Victoria Falaștoacă, în timp ce nou-promovate sunt echipele din Vărăști și Ghimpați.

Articol de Costel SPÂNU

15 Aug. 2012, 13:26 Ligi județene
Pe aceeași temă