Casimcea a realizat eventul!

27 Jun. 2012, 11:52 Ligi județene

Duminică seara, Unirea Casimcea și-a adjudecat și trofeul Cupa României faza județeană în fața rivalei din acest sezon, Pescărușul Sarichioi, echipă cu care s-a duelat și pentru titlu de campioană și reprezentantă a Tulcei la meciul de baraj.

Organizat de Asociația Județeană de Fotbal la Tulcea, pe stadionul Cozma Zaiț, foarte prosibil gazda echipei de fotbal Delta Tulcea în turul de campionat 2012-2013 (stadionul Delta ar putea intra în proces de modernizare), finala Cupei României a adunat în tribune peste 500 de spectatori, majoritatea suporteri ai echipei Pescărușul, foarte înfocați cum îi știe tot județul.

Campioana județului Tulcea, Unirea Casimcea, proaspăt câștigătoare a meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, a început mai bine meciul condus de la centru de Ionel Ivan din Brăila, arbitru de Liga I, și în minutul 7 a deschis scorul, printr-o execuție pretențioasă cu călcâiul, prin Chelariu. Același „Fusă” avea să majoreze scorul în minutul 36 printr-un șut din afara careului, bine plasat lângă bară iar Unirea intra la vestiare cu … cel mai periculos scor, 2-0.

Tot în minutul 7 dar din cea de-a doua repriză, Agafiței avea să ridice scorul la 3-0 și meciul părea jucat. Tot cu 3-0 a fost condusă echipa din Sarichioi și în semifinala cu Razim Jurilovca, dar a întors miraculos scorul în 4-3. Și miraculos a fost și golul lui Albert Constantin de la Pescărușul, înscris cinci minute mai târziu din lovitură liberă, cel care părea să redea speranța pescărușilor că pot reedita meciul cu Razim. Bucuria și speranta suporterilor din Sarichioi avea să fie de scurtă durată și asta pentru că în minutul 63, Chehaia avea să închidă tabela: 4-1 pentru Unirea care a încheiat sezonul cu toate trofeele în vitrină.

Unirea Casimcea – Pescărușul Sarichioi 4 1(2 0) Event pentru Unirea Casimcea!Trofeul Cupa României, medaliile de campioni, cupa finalistei, trofeele meciului (cel mai bun portar – Cranța de la Unirea, cel mai bun jucător al finalei – Achimov de la Pescărușul și golgeterul finalei – Chelariu de la Unirea) și tricourile personalizate pentru eveniment au fost înmânate de președintele AJF Tulcea, Petre Badea și de observatorul de joc, Florentin Manolache.

„Un an plin de realizări pe toate planurile. Trofeul de campioni, promovarea în Liga a III-a și acum, iată, Cupa României sunt argumentele cele mai solide că Unirea Casimcea a fost echipa sezonului. Ne așteaptă o nouă competiție, mult mai dificilă, interjudețeană, dar am încrederea că vom găsi resursele să fim acolo și chiar cu capul sus” a declarat primarul din Casimcea, Gheorghe Țilincă.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

27 Jun. 2012, 11:52 Ligi județene
Pe aceeași temă