Careul de ași după terminarea turului

21 Nov. 2011, 16:23 Ligi județene

Sezonul 2011-2012 al Ligii a IV a Giurgiu a ajuns la jumătate, etapa consumată sîmbătă fiind ultima a turului. Formațiile care ocupă cele patru locuri de play off dupa prima parte a campionatului sunt Nova Force Giurgiu, în continuare lider cu 44 de puncte, urmată de Bolintin Vale (42), Avântul Florești (41) și Victoria Ad. Copăceni (37), diferența dintre primul loc și locul patru fiind de doar șapte puncte.

În subsolul clasamentului situația este la fel de strînsă, Bolintin Deal ocupă locul 15 cu 12 puncte în timp ce urmăritoarele sunt despartite de cîte un punct, Malu Spart (9), Dunărea Oinacu (8) si Voința Slobozia (7).

Revelația turului este de departe Silver Inter Zorile, echipă care ocupă la jumătatea campionatului un onorant loc 6 cu 31 de puncte după ce în sezonul trecut se lupta să evite retrogradarea. La polul opus, dezamăgirea vine de la Slobozia, ocupanta locului 9 din campionatul trecut ajungînd acum să fie „lanterna roșie” a clasamentului.

Interesant este și faptul că niciuna din cele trei formații nou promovate nu se află in zona retrogradării, Spicul Izvoru, Progresul Palanca și Victoria Falaștoaca descurcîndu-se neașteptat de bine în cele 17 etape ale turului.

Revenind la etapa de sîmbătă, gazdele au ieșit învingătoare în 5 dintre partide, ospeții au cîștigat 3 iar o dispută s-a încheiat cu scor nul. S-au marcat în total 47 de goluri, 31 gazdele și 16 oaspeții, scorul etapei fiind realizat de Victoria Ad. Copăceni (foto), 7-2 în meciul cu Inter Zorile.

Scorul partidei de la Florești dintre echipa locală și AS Prundu s-a decis la „masa verde” deoarece oaspeții nu au facut deplasarea invocînd probleme de trafic.

În derby-ul „salvării” ,dintre ocupantele ultimelor două locuri ale clasamentului, cîștig de cauză au avut puștii de la Oinacu învingînd în deplasare pe Slobozia cu scorul de 4-2.

Rezultate etapa XVII:
Sâmbătă, 19.11.2011 ora 14.00

AS Dragonii Ogrezeni – AS Zmeii Ogrezeni 3 – 4
AC Constr. Malu Spart – AS Victoria Falaștoaca 0 – 0
CS Victoria Ad. Copăceni – AS Silver Inter Zorile 7 – 2
AS Avântul Florești – AS Prundu 3 – 0 (neprezentare)
AS Voința Slobozia – AS Dunărea Oinacu 2 – 4
CS Nova Force Giurgiu – AS Crevedia Mare 4 – 0
AS Viitorul Vedea – AS Progresul Palanca 7 – 3
FC Bolintin Vale – CS Constr. Bolintin Deal 3 – 0
AS Scărișoara – AS Spicul Izvoru
2 – 3

CLASAMENTUL la final de tur

La categoria „Onoare”, dupa prima parte a campionatului, principalele pretendente la accederea în Liga 4 sunt:

– AS Unirea Frătești (seria I)
– AS Băneasa, AS Lilyan Greaca (seria II)
– AS Unirea Cosoba, AS Avîntul Cartojani (seria III)

Sursa: liga4giurgiu.myforum.ro

21 Nov. 2011, 16:23 Ligi județene
Pe aceeași temă