Căpitanul Ripensiei, resemnat după meciul cu Pandurii: „Nu se putea mai mult!”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 23:45 Ligi județene
Căpitanul Ripensiei, resemnat după meciul cu Pandurii:**

Fundașul Călin Uzun a recunoscut că diferența dintre Ripensia și Pandurii e foarte mare, chiar dacă gorjenii nu au jucat cu titularii astăzi.

„A fost greu, cu o echipă foarte bună. Nu au aliniat prima garnitură, dar nu cred că s-a văzut diferența. Totuși, a fost liga întâi cu liga a cincea, dar ne-am bucurat de meci, în prima repriză nu prea am reușit să facem mare lucru, în a doua am mai echilibrat cât am putut, a fost un meci foarte frumos, sper să mai facem asemenea meciuri, să mai reușim să ajungem în aceste faze. Nu se putea mai mult. Puteam mai mult dacă aveam experiență mai mare, dacă eram profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, adică să facem doar fotbal. Adică, poate că reușleam să facem un joc mult mai bun, dar nu cred că se pune altfel problema”, a declarat după meci căpitanul Ripensiei.

Căpitanul Ripensiei este partial de acord cu Raul Briciu, care a spus că jucătorii echipei din Târgu Jiu nu se trezesc dimineața la șapte ca să meargă la muncă, așa cum fac mulți dintre coechipierii săi. „Așa a zis-o Briciu, dar nu este asta principala problemă. Principala problemă, ce naiba, ei sunt în Europa League, sunt vicecampioana României, sunt profesioniști. Despre ce să vorbim? E diferență de nivel, de valoare, noi am încercat să ne facem treaba cât mai bine, ei au făcut-o la fel de bine”, a mai spus Călin Uzun.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 23:45 Ligi județene
Pe aceeași temă