Calificarea Ripensiei l-a impresionat și pe Robu! Ce trebuie să facă roș-galbenii pentru a fi premiați

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 17:12 Ligi județene
Calificarea Ripensiei l-a impresionat și pe Robu!** Ce trebuie să facă roș-galbenii pentru a fi premiați

Primarul Timișoarei nu poate sta departe de fotbal și a fost „atins” de performanța grupărilor timișorene în Cupa României. Nicolae Robu, principalul susținător al lui ACS Poli, s-a arătat impresionat și de calificarea-minune realizată aseară de „Ripi” în optimile de finală ale competiției și promite că va propune premierea grupării de Liga a V-a, alături de cea a elevilor lui Vali Velcea, în cazul unui succes în următoare fază.

Nicolae Robu a eliberat un comunicat intitulat „BRAVO POLI, BRAVO RIPENSIA!”, în urma realizărilor de marți a celor două echipe timișorene. În acesta, edilul-șef susține că va propune CL o premiere a grupării de la Pădurea Verde în cazul unei noi minuni. „Ripi” a trecut de „U” Cluj cu 2-1, deși cele două formații sunt separate de patru eșaloane, în timp ce ACS Poli a învins divizionara secundă FC Bihor, cu 1-0 în deplasare.

„Felicit din suflet cele două echipe ale Timișoarei, Poli și Ripensia, pentru performanța de a se fi calificat ieri în optimile Cupei României la Fotbal! Felicitări speciale pentru FC Ripensia, care, deși activează, deocamdată, abia în Liga 5, a reușit să elimine o echipă de Liga I, „U” Cluj ! Voi propune Consiliului Local să premieze jucătorii celor două echipe, dacă vor reuși să treacă și de turul următor și să se califice în sferturile de finală ale prestigioasei competiții! Doar prețuindu-i pe performeri, putem ajunge la o Timișoară performantă!”, se arată în comunicatul semnat Prof.univ.dr.ing. Nicolae Robu, Primarul Timișoarei.

La fel ca alte grupări locale din „Județ”, Ripensia nu beneficiază în acest moment de nicio sumă de bani de la bugetul orașului sau cel al autorităților județene.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 17:12 Ligi județene
Pe aceeași temă