Adrian Dulcea i-a luat locul lui Vali Năstase pe banca echipei FC Argeș

Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 15:54 Ligi județene

Adrian Dulcea (36 ani) este noul antrenor al lui FC Argeș 1953, alb-violeții despăr­țindu-se la finalul turului de campionat de Valentin Năstase.

Fostul antrenor al lui FC Argeș și SCM Pitești va conduce echipa alături de Iulian Tameș, cei doi fiind colegi și în Trivale acum câțiva ani. Dulcea este originar din Râmnicu Vâlcea și a ajuns la FC Argeș în 2007. A jucat pentru alb-violeți până în 2010, după care revenit la echipă în sezonul 2012 – 2013, la ultima prezență pe scena fotbalistică a clubului argeșean. A jucat pentru clubul piteștean 105 meciuri și a înscris 40 de goluri.

Dulcea a fost, pe rând, jucător, antrenor secund și principal pentru FC Argeș, dar și pentru clubul înființat de primărie, SCM Argeș Pitești. Fostul atacant este recunoscut ca fiind un mare iubitor al echipei alb-violete, rămânând alături de club și în perioadele în care situația nu a fost tocmai roz.

O­biectivul noului antrenor este să ducă echipa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. După 11 etape desfășurate în campionatul Ligii a IV-a Argeș, echipa suporterilor piteșteni, FC Argeș 1953, ocupă locul 3 în clasament, la un punct în spatele liderului Victoria Buzoiești.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 15:54 Ligi județene
Pe aceeași temă