După 3 decenii, AJF Mehedinți are un nou președinte. Observatorul de arbitri FRF Louis Moisescu și-a învins clar singurul contracandidat avut la alegeri

Mircea OGLINDOIU 13 Sep. 2021, 16:43 Liga 4
După 3 decenii, AJF Mehedinți are un nou președinte. Observatorul de arbitri FRF Louis Moisescu și-a învins clar singurul contracandidat avut la alegeri

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Mehedinți a fost preluată săptămâna trecută de Louis Lucian Moisescu (56 de ani).

Președinte al Comisiei Județene de Arbitri Mehedinți și observator al Federației Române de Fotbal în perioada 2005-2021, Moisescu l-a învins clar pe contracandidatul Ionel Caius Drulă, de asemenea fost arbitru de Liga 3. În urma voturilor exprimate la alegerile din data de 9 septembrie, scorul a fost 22-12 pentru Louis Moisescu.

Dumitru Paraschiv n-a mai candidat, Louis Moisescu a câștigat în fața lui Drulă alegerile pentru AJF Mehedinți

Dumitru Paraschiv, cel mai longeviv președinte de AJF din România, for pe care îl conducea de aproape trei decenii, n-a mai candidat pentru un nou mandat.

”Mulțumesc tuturor membrilor afiliați care au participat la această Adunare Generală și îi asigur pe toți că, indiferent de opțiunea avută, vor găsi în mine mereu un sprijin. Îmi doresc să am un dialog permanent și constructiv cu reprezentanții structurilor sportive din județ. Sunt pregătit să ocup, cu onoare, această funcție, împreună cu echipa mea. Cunosc și înțeleg foarte bine problemele din fotbalul mehedințean și am un plan strategic care se pliază strict pe nevoile județului nostru. În acest sens, vom pune în practică proiecte pentru atragerea fondurilor, inclusiv din mediul privat, prin diverse sponsorizări. Semnalele sunt foarte bune și din partea Consiliului Județean, care dorește, ca și până acum, să susțină activitatea fotbalistică din județ”, a declarat noul președinte al AJF Mehedinți, Louis Moisescu.

Locul său la Comisia Județeană de Arbitri Mehedinți a fost preluat de Cristian Vâlceanu, iar vicepreședinte AJF a fost ales Florin Oglindoiu.

Vicepreședintele AJF Mehedinți din ultimii 12 ani, Răzvan Galbenu, n-a mai candidat nici el pentru un nou mandat.

  • Județul Mehedinți are din această vară, după o pauză de șapte ani, din nou echipă într-o competiție de fotbal la nivel național, în Liga 3. Viitorul Șimian a promovat după ce a câștigat barajul cu Minerul Costeşti (2-1 acasă și 3-4 în deplasare), ulterior, echipa vâlceană retrogradată fiind invitată din nou în cel de-al treilea eșalon.
Mircea OGLINDOIU 13 Sep. 2021, 16:43 Liga 4
Pe aceeași temă