Ciprian Prisăcaru a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. A avut un singur contracandidat

Marius ANGHEL 22 Jan. 2021, 16:43 Liga 4
Ciprian Prisăcaru a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. A avut un singur contracandidat

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița are, din weekendul trecut, un nou președinte. Ciprian Prisăcaru (foto principal, alături de primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, un apropiat al său) a ieșit câștigător în lupta cu Ionuț Iugulescu pentru această funcție.

La Adunarea Generală a membrilor afiliați AJF Dâmbovița de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, desfășurată în Parcul Chindia, la Teatrul de Vară, având în vedere restricțiile autorităților din această perioadă de pandemie, Ciprian Prisăcaru a fost votat de 71 de ori, spre deosebire de unicul său candidat Ionuț Iugulescu, care a strâns în total 33 de voturi.

Ciprian Prisăcaru l-a învins pe Ionuț Iugulescu la alegerile pentru șefia AJF Dâmbovița

Astfel, directorul Complexului Turistic și de Natație Târgoviște a devenit și noul președinte ales al AJF Dâmbovița.

Ședința ar fi trebuit să se țină inițial în luna decembrie a anului trecut, însă a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

”Le mulțumesc reprezentanților cluburilor că au fost astăzi aici. Împreună vom face lucruri bune. Sper să ne revedem cât mai repede pe terenul de fotbal, toate cele bune și le mulțumesc mult pentru sprijin. Greul de acum începe”, a transmis, citat de frf.ro, Prisăcaru după ce a fost ales președinte al AJF Dâmbovița.

În Dâmbovița, la fel ca în majoritatea județelor din țară, nu s-a mai jucat fotbal la nivelul ligilor organizate de AJF din luna martie a anului trecut, când competițiile au fost oprite din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19. Reprezentantă a județului Dâmbovița la barajul de promovare în Liga 3 a fost stabilită Roberto Ziduri, liderul din momentul ”înghețării” campionatului Ligii a 4-a, însă echipa n-a reușit să acceadă în eșalonul superior.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2021, 16:43 Liga 4
Pe aceeași temă