VIDEO | Steaua a intrat în al doilea cantonament cu un singur gând: să termine peste FCSB 2. Mădălin Mihăescu e sigur că ”militarii” vor reuși un parcurs foarte bun în 2021: ”Vrem ce vrea toată suflarea stelistă, promovarea”

Andrei PASCU 16 Feb. 2021, 19:44 Liga 3
VIDEO | Steaua a intrat în al doilea cantonament cu un singur gând: să termine peste FCSB 2. Mădălin Mihăescu e sigur că ”militarii” vor reuși un parcurs foarte bun în 2021: ”Vrem ce vrea toată suflarea stelistă, promovarea”

Steaua a început deja al doilea cantonament al iernii, înainte de reluarea Ligii 3. ”Militarii” se pregătesc pentru un campionat dificil în care se vor lupta în primă fază, pentru promovarea în Liga 2, cu FCSB 2. Madălin Mihăescu (32 de ani) este unul dintre cei mai experimențați jucători ai echipei lui Daniel Oprița.

Madălin Mihăescu: ”Din vacanță am venit cu altă atitudine, probabil că în turul campionatului ne-a lipsit perioada de pregătire”

Mijlocașul defensiv a oferit câteva declarații pentru Steaua Tv, în care a vorbit despre planurile personale, dar și despre cum vede lupta la promovare și disputa cu ”satelitul” liderului din Liga 1, FCSB. Cantonamentele și perioada de pregătire efectuate de Daniel Oprița în această perioadă vor ajuta echipa să arate mai bine la reluarea Ligii 3, crede mijlocașul.

El a remarcat că ultimele etape de anul trecut nu au fost unele prea reușite, iar cauza a fost aceea a lipsei unei pregătiri bune vara trecută, în opinia sa.

Să dea Dumnezeu să dau cât mai multe pase de gol și în Liga 2 și în Liga 1. Să fim sănătoși, asta e cel mai important. Sper să ducem echipa acolo unde trebuie. Din vacanță am venit cu altă atitudine, probabil că în turul campionatului ne-a lipsit perioada de pregătire. S-a văzut pe final că nu am stat bine fizic”, a declarat Madălin Mihăescu.

Madălin Mihăescu, despre FCSB 2: ”Ne interesează doar de noi, să promovăm” 

Referitor la confruntarea cu FCSB 2, pentru primul loc în Seria 4 a Ligii 3, Mihăescu a afirmat că el și colegii săi nu se tem de faptul că vor veni jucători de la prima echipă. Din contră, anunțurile conducerii rivalilor dau încredere fotbaliștilor lui Daniel Oprița.

”Pe noi ne motivează, chiar asta vorbim aproape zilnic, vrem ce vrea toată suflarea stelistă, să promovăm. Ne interesează doar de noi, să promovăm, să fim sănătoși și să ne facem treaba cât mai bine la antrenamente, în cantonament. Să fim pregătiți. Îl știu de trei ani pe Daniel Oprița.

La Juventus forța grupului ne-a făcut să promovăm de la Liga 3 la Liga 1. Forța vestiarului, forța grupului. E un antrenor care formează un grup unit”, a mai punctat Mihăescu.

În turul campionatului, Steaua a câștigat la limită partida cu FCSB 2, cu 2-1, în deplasare. Cele două echipe se întâlnesc la jumătatea lunii martie, în a 11-a etapă a campionatului și chiar prima din 2021. Cele două conduc Seria 4, Steaua are 26 de puncte, în timp ce FCSB 2 are 24 de puncte.

Foto: AS47
Video: Steaua TV

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Feb. 2021, 19:44 Liga 3
Pe aceeași temă