VIDEO | Gol uluitor în Liga 3! Spectatorii s-au ridicat în picioare să aplaude, iar Costin Lazăr a intrat pe teren să-și îmbrățișeze jucătorul. Reușită de generic în Cetatea Turnu Măgurele – Flacăra Horezu

Andrei PASCU 13 Sep. 2022, 18:41 Liga 3
VIDEO | Gol uluitor în Liga 3! Spectatorii s-au ridicat în picioare să aplaude, iar Costin Lazăr a intrat pe teren să-și îmbrățișeze jucătorul. Reușită de generic în Cetatea Turnu Măgurele - Flacăra Horezu

Cetatea Turnu Măgurele, promovată în Liga 3 la finalul stagiunii trecute de Liga 4, componentă a Seriei 6, a învins în weekendul trecut, în runda a 3-a a sezonului, Flacăra Horezu, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Formația din Turnu Măgurele, pregătită de Costin Lazăr, fostul fotbalist al Rapidului, a atras atenția prin modul în care s-a impus, dar în special cu golul al doilea, marcat de Andrei Damian, în minutele de prelungire ale confruntării, în minutul 90+2 mai exact.

Andrei Damian, gol de la mijlocul terenului în Cetatea Turnu Măgurele – Flacăra Horezu

Cetatea Turnu Măgurele se îndrepta spre victorie, conducând în minutul 90 cu 1-0, în urma golului marcat de Claudiu Pleșa în minutul 76, de la 11 metri. A venit un gol de nicăieri, iar autorul execuției a fost Andrei Damian.

Jucătorul gazdelor a recuperat un balon la centrul terenului, a făcut câțiva pași, l-a văzut ieșit pe portar, care se afla în afara careului mare, și a tras la poartă. Damian a nimerit ținta, chiar dacă portarul echipei Flacăra Horezu a alergat să blocheze execuția.

Costin Lazăr a intrat pe teren să-l îmbrățișeze pe Andrei Damian

Suporterii prezenți în tribune s-au ridicat în picioare în urma golului favoriților, iar execuția l-a surprins chiar și pe antrenorul Costin Lazăr, care a intrat pe teren să-l îmbrățișeze pe Andrei Damian.

Scorul final, 3-0 pentru Cetatea Turnu Măgurele, a fost stabilit în minutul 90+5, în urma unui autogol al lui Petrus Pintilie.

Cetatea Turnu Măgurele, locul 2 în Seria 6 din Liga 3

Cetatea Turnu Măgurele, în ciuda statutului de nou-promovată, se află pe locul 2 în Seria 6 din Liga 3, cu 6 puncte după trei runde. A început sezonul de divizie a treia cu un succes contra Vediței Colonești, scor 2-0, iar apoi a cedat în duelul cu Sporting Roșiori, scor 0-3. Ulterior a venit, așadar, victoria cu Flacăra Horezu, scor 3-0.

Formația lui Costin Lazăr ocupă locul 2 în Seria 6 din Liga 3, la un punct de liderul CSM Alexandria și la egalitate cu locurile 3 și 4, Flacăra Horezu și Viitorul Dăeşti. În runda a 4-a, Cetatea Turnu Măgurele va juca pe terenul formației Minerul Costești, locul 7 cu 4 puncte.

Foto și video: Info Expres TV și Cetatea Turnu Magurele

 

 

Andrei PASCU 13 Sep. 2022, 18:41 Liga 3
Pe aceeași temă