Vedița Colonești, decizie radicală după un parcurs dezastruos. A păstrat doar șase jucători din lotul cu care a început sezonul și a făcut primele achiziții

Andrei PASCU 27 Dec. 2022, 22:06 Liga 3
Vedița Colonești, decizie radicală după un parcurs dezastruos. A păstrat doar șase jucători din lotul cu care a început sezonul și a făcut primele achiziții

Vediţa Coloneşti este amenințată de retrogradare în acest sezon, deși în stagiunile precedente a contat în lupta pentru promovarea în Liga 2, când reușea să se califice în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3. Are doar o victorie în 15 meciuri acum, a acumulat doar 6 puncte.

Vediţa Coloneşti a mai păstrat șase jucători din lotul cu care a început campionatul de Liga 3

Conducerea echipei Vediţa Coloneşti și primarul localității, Nicolae Stan, au luat decizia să facă schimbări mari de lot în această iarnă, iar dintre jucătorii alături de care s-a început sezonul, doar șase au mai rămas în lot după terminarea ultimei etape din 2022.

O schimbare radicală la Vediţa Coloneşti, care trebuie să legitimeze într-un timp scurt zeci de fotbaliști, fiind nevoie și de calitate, dar și de cantitate, lucru recunoscut chiar de primarul Nicolae Stan.

Alexandru Cincă și Nicolae Ruță, primii jucători achiziționați de Vedița Colonești

Până acum, locurile libere au fost ocupate de numai două nume, de Alexandru Cincă (fundaș central, 28 de ani, ex Petrolul Potcoava) și Nicolae Ruță (mijlocaș, 32 de ani, ex Cetatea Turnu Măgurele).

În altă ordine de idei, Cincă și Ruță sunt reveniri la Vediţa Coloneşti, ei mai având experiențe la echipa clasată acum pe ultimul loc în Seria 6 din Liga 3.

Cei doi sunt primii sosiți dintr-o lungă listă care stă pe masa conducerii administrative. Ne vom baza numai pe jucători cu experiență nu mai avem timp de experimente. Am bătut palma cu Cincă și Ruță pentru o perioada de un an și jumătate.

Suntem în discuții și cu alți jucători cu experiență care au sarcină să scoată echipa din subsolul clasamentului și dacă jocul rezultatelor ne este favorabil, vrem să terminăm în prima parte a clasamentului”, a declarat primarul localității Colonești, Nicolae Stan, pentru Arena Olteană.

Vediţa Coloneşti, parcurs foarte slab în Seria 6 din Liga 3

Vediţa Coloneşti a adunat doar 6 puncte în urma a 15 meciuri, o victorie, trei egaluri și 11 eșecuri, cu un golaveraj de numai 7 goluri marcate și 31 primite. Ecartul față de locul 9, Minerul Costești, e de cinci puncte, iar pe locul 8 se află Cozia Călimănești, 16 puncte.

Foto: Vedița Colonești

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-parcurs-foarte-bun-in-seria-7-din-liga-3-19256911

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-prima-veniri-din-pauza-de-iarna-19256884

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-herea-a-batut-palma-cu-o-echipa-lider-in-liga-3-dupa-despartirea-de-metaloglobus-19256853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/brasoveanul-levi-mihok-in-prima-serie-de-antrenori-de-portari-cu-licenta-uefa-a-gk-este-maxim-pentru-noi-la-40-de-ani-inca-apara-in-liga-3-nu-are-de-gand-sa-se-lase-si-spune-pe-u-19256839

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-pune-presiune-pe-primele-doua-clasate-in-seria-10-din-liga-3-19256822

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acs-muscelul-campulung-elite-a-reziliat-cu-doi-jucatori-19256770

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Dec. 2022, 22:06 Liga 3
Pe aceeași temă