Unirea Alba Iulia și-a reluat antrenamentele fără noutăți în lot, dar cu un obiectiv îndrăzneț. Primăria promite că va sprijini financiar clubul

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 12:04 Liga 3

Unirea Alba Iulia a început de luni, 18 ianuarie 2021, pregătirea părții a doua a sezonului de Liga 3, în care și-a stabilit ca obiectiv că nu piardă niciunul dintre ultimele șapte meciuri rămase de disputat în Seria a 9-a.

Formația clasată pe locul 6 din 10 în Seria 9 a Ligii 3 după 10 etape nu a avut nicio noutate la reunire, scrie Ziarul Unirea, însă se speră să se facă unele achiziții la capitolul jucători sub 19 ani.

Mihai Dăscălescu: ”Avem promisiuni ferme că primăria Alba Iulia o să ne ajute și în acest an dificil”

Chiar dacă sunt restanțe de trei luni către jucători, gruparea antrenată de Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă este optimistă în privința continuării în Liga 3. Speranțele vin chiar dinspre primăria municipiului Alba Iulia, care caută soluții pentru a sprijini financiar echipa și în acest an.

”Ne dorim un parcurs cât mai bun în retur, dar mai ales să trecem peste obstacolele anului precent, inclusiv cele financiare. Am depus la primăria municipiului un draft de buget pentru o echipă de Liga a 3-a și avem promisiuni ferme că o să ne ajute și în acest an dificil. Va fi foarte greu să strângem bani din sponsorizări și avem mari speranțe că vom primi sprijin financiar de la autorități, pentru a ne propune sezonul următor să atacăm primul loc. Ne propunem să nu mai piederm nicun joc în retur, să pregătim echipa foarte bine din punct de vedere fizic, să avem o strategie prin care să diminuăm și efectele acestui virus blestermat, ce ne-a pus atâtea probleme în toamnă”, a declarat, citat de Ziarul Unirea, președintele Mihai Dăscălescu.

Adrian Bicheși: ”Intenționăm să nu pierdem niciun joc, dar să și obținem cinci victorii din cele șapte întâlniri”

Antrenorul principal Adrian Bicheși a vorbit despre perioada de pregătire și așteptările pe care le are de la jucătorii săi în partea a doua a sezonului.

”Va fi o perioadă dificilă, de muncă, una extrem de importantă, în care încărcăm bateriile pentru tot anul. Lotul este OK, nu sunt foarte multe găuri de acoperit. În primăvară intenționăm să nu pierdem niciun joc, dar să și obținem cinci victorii din cele șapte întâlniri”, a spus Adrian Bicheși.

Unirea are stabilite cinci meciuri amicale până în acest moment, cu CS Hunedoara (6 și 13 februarie), Măgura Cisnădie (10 și 24 februarie) și FC Hermannstadt 2 (27 februarie). Antrenorul își mai dorește încă două teste înainte de reluarea campionatului, programată în jurul datei de 13 martie.

Lotul echipei Unirea Alba Iulia la reunire:

Sporea, Sîntoma – F. Morar, N. Rus, Scrob, Ad. Matei, Bucurică, V. Codrea Zsigmond, Dehelean, D. Lupșan, Al. Giurgiu – Guț, Circov, Adam, Haj, Bakcsi, Fetița, Bîrdea, Mâlnă, Joldeș, Selagea – An. David, M. Codrea, M. Dăscălescu jr;

Au plecat: Dr. Pop, S. Fulea (Performanța Ighiu). Au absențat: Terna (în Republica Moldova), Petruse (i-a expirat împrumutul la Industria Galda).

În perioada următoare, mijlocașul Andrei Bîrdea va susține probe de joc la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Foto: Ziarul Unirea

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-a-ratat-primele-trei-transferuri-ale-iernii-a-incercat-sa-aduca-jucatori-care-au-semnat-recent-cu-echipe-din-liga-2-daniel-oprita-e-aproape-imposibil-sa-vina-pe-un-salariu-mai-mic-19165352

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-focsani-abordeaza-returul-cu-cinci-noutati-in-lot-echipa-face-cantonament-la-govora-si-disputa-sapte-amicale-19165241

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 12:04 Liga 3
Pe aceeași temă