Ultima clasată a Seriei 7 din Liga 3 a schimbat ”principalul”. Progresul Ezeriş a numit în funcție un antrenor care a absolvit Coverciano, unde l-a avut profesor pe marele Cesare Prandelli

Răzvan STÎNGĂ 21 Sep. 2022, 19:45 Liga 3
Ultima clasată a Seriei 7 din Liga 3 a schimbat ”principalul”. Progresul Ezeriş a numit în funcție un antrenor care a absolvit Coverciano, unde l-a avut profesor pe marele Cesare Prandelli

Pe ultimul loc în Seria 7 a Ligii 3, Progresul Ezeriş a decis să producă un șoc la nivelul vestiarului, astfel că a schimbat antrenorul principal. Contractul cu Dorian Arbănaş a fost reziliat, iar alegerea conducerii este Gheorghe Mircea Manu.

Gheorghe Mircea Manu, noul antrenor al echipei Progresul Ezeriş 

Manu a activat până acum în Italia, unde a început cariera de ”principal” la anumite echipe ”under”, dar a și pregătit câteva cluburi din ligile inferioare din ”Peninsulă” conform comunicatului emis de formația din Liga 3.

Manu a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, unde l-a avut profesor pe celebrul Cesare Prandelli, fostul mare antrenor care l-a pregătit și pe Adrian Mutu, la Fiorentina.

Gheorghe Mircea Manu, prezentat de Progresul Ezeriş 

Referitor la Dorian Arbănaş, el s-a despărțit de Progresul Ezeriş după ceva mai mult de un sezon, semnând contractul în vara anului trecut.

Bun venit Manu Gheorghe Mircea!

Noul nostru antrenor este un carasean sufletist si dornic de afirmare,nascut in anul 1982,la Caransebes! A facut junioratul la CSS Caransebes,apoi a jucat la Caromet Caransebes in Liga 3,absolvind Facultatea de Educatie Fizica si Sport – din cadrul Universitatii Vasile Goldis Arad in anul 2008,dupa care a plecat in Spania unde a jucat 2 sezoane mutandu-se ulterior in Italia unde a jucat in Liga 3 si a 4 a pentru 6 sezoane!

In anul 2018 a absolvit cursurile Scolii de Antrenori de la Coverciano,avandu-l ca profesor pe Cesare Prandelli si a inceput meseria de antrenor cu grupe de U14,U16,U21 trecand apoi la echipele de seniori din Ligile Inferioare ale fotbalului italian!De aproximativ 3 luni de zile s-a reintors pe meleagurile natale unde este dornic de afirmare si de a pune in practica ideile insusite in cadrul Scolii Italiene de Antrenori!

Ii dorim mult succes,rabdare si putere de munca,multumindu-i totodata ca a acceptat provocarea noastra,intr-un moment greu pentru clubul nostru, Fotbal Club Progresul Ezeriș !

Suntem convinsi ca este alegerea potrivita si impreuna vom reusi!”, precizează clubul din Seria 7 a Ligii 3, în privința numirii lui Gheorghe Mircea Manu.

Progresul Ezeriș, singura echipă din Seria 7 a Ligii 3 fără punct

Manu are de reglat o situație grea la Progresul Ezeriș, ultima clasată a Seriei 7 din Liga 3. Echipa nu a reușit să acumuleze vreun punct după patru runde din noul campionat, înregistrând eșecuri pe linie și având un golaveraj de numai patru goluri marcate și 11 primite.

În prima etapă, Progresul Ezeriș a cedat cu 2-3 în partida cu Viitorul Şimian, iar apoi a pierdut și în fața formațiilor ACSO Filiaşi, scor 0-1, Viitorul Pandurii, scor 0-3, și Voinţa Lupac, scor 2-4.

În etapa a 5-a, prima cu Gheorghe Mircea Manu la conducerea băncii tehnice, Progresul Ezeriș va întâlni Jiul Petroşani, locul 3 cu 7 puncte. Primele două locuri în serie sunt ocupate de Gilortul Târgu Cărbuneşti, 12 puncte, și CSM Deva, 10 puncte.

Anunțul emis de Progresul Ezeriș, în privința despărțirii de Dorian Arbănaş

Foto: Progresul Ezeriș

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dante-botosani-nevoita-sa-si-caute-alt-antrenor-principalul-cu-care-a-inceput-sezonul-a-semnat-cu-frf-19246187

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-play-off-ului-cupei-romaniei-si-partidele-televizate-cele-16-meciuri-se-joaca-in-nu-mai-putin-de-13-intervale-de-timp-19246130

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-4-14-meciuri-se-disputa-astazi-la-lipova-se-inaugureaza-noul-stadion-19245685

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-romania-u20-mizeaza-pe-fotbalisti-din-ligile-inferioare-alexandru-pelici-a-trimis-convocari-pentru-12-jucatori-in-timp-ce-daniel-pancu-a-chemat-sapte-19245826

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Sep. 2022, 19:45 Liga 3
Pe aceeași temă