Visul frumos s-a terminat! ACS Miercurea Nirajului a fost eliminată de Sănătatea

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 11:04 Stiri

ACS Miercurea Nirajului a fost învinsă ieri, pe propriul teren, cu scorul de 5-1, de formația CS Sănătatea Cluj, partida contând pentru Cupa României Timișoreana la fotbal, turul III.

Elevii antrenați de Eduard Bota au avut un început bun de meci, având controlul mingii în majoritate primele 20 de minute. Specialista Cupei, echipa Sănătatea Cluj a deschis scorul la o lovitură de colț. Cu zece minute înainte de finalul primei reprize clujenii își majorează avantajul la 2-0.

În repriza secundă ACS Miercurea Nirajului iasă mai autoritară de la vestiare și reduc din diferență prin Dragomir, scor 2-1. Senzația de revenire în joc a echipei mureșene a fost însă de scurtă durată. Sănătatea Cluj a mai punctat de trei ori și a stabilit scorul final de 5-1 în favoarea lor, calificându-se în turul IV al Cupei României Timișoreana, ediția 2013-2014.

„Am dat dovadă de un joc bun și de calitate, astfel că scorul a devenit atât de mare. Anul trecut am avut o pauză în calificări, însă în această ediție sper să nu se întâmple la fel, și să întâlnim iar granzii, de ce nu chiar pe Steaua București. Urmează turul patru cu echipe adversare din Liga II, posibil să întâlnim chiar echipa ASA Târgu Mureș, de ce nu, dar sper să trecem și peste turul următor cu brio”, a declarat Marius Semeniuc, antrenorul principal al echipei CS Sănătatea Cluj.

„Am întâlnit o echipă mai bine pregătită decât noi, atât fizic, cât și tactic. Trebuie să recunoaștem inferioritatea de această dată, dar țin să îmi felicit echipa pentru modul cum au muncit, cât și felul în care au înțeles să joace, și binînțeles pentru faptul că am ajuns până în acet tur al Cupei României. Suntem deocamdată o echipă mică și mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi, dar promit că pe viitor va fi la echipă o altă atitudine și cred că vor fi și rezultate”, declarat Eduard Bota, antrenorul principal al echipei ACS Miercurea Nirajului.

Pentru formația Miercurea Nirajului au evoluat: Strete – Toth, Oprea, Bucur, Csiki, Seres, Borz, Botorea, Dragomir, Deteșan și Bonta. Au mai jucat Cotoară, Alb și Toth.

Articol și foto de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 11:04 Stiri
Pe aceeași temă